Športni nasveti liga NBA 30.3.2022

Danes nas v ligi NBA čaka ogromno zanimivih tekem. Najbolj zanimivo bo zagotovo v Clivelandu, kjer lahko Dallas z zmago pride do 3. mesta na zahodni konferenci. Kaj vse nas čaka pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.49 NBA Cleveland Cavaliers – Dallas Mavericks
Tip: 2 – Dallas se trenutno nahaja na 4. mestu zahodne konference s 47 zmagami in 29 porazi. Za bojevniki, ki so trenutno tretji ima le tekmo zaostanka. Tudi forma Dallasa je precej boljša kot od bojevnikov in obstaja zelo velika verjetnost, da bo Dallas sezono končal na 3. mestu. Tretje mesto pa prinaša na zahodu lepe možnosti za finale zahodne konference saj bi se izognili Sunsom do finala. Sunsi so trenutno najboljša ekipa lige in težko bo jih katerakoli ekipa ustavila na poti do velikega finala. Največ možnosti za to smo tukaj dajeli bojevnikom, katerim pa se je poškodoval prvi zvezdnik ekipe in vprašanje če bo letos še sploh igral. Dallas torej danes potrebuje zmago, bo pa verjetno malce utrujen saj bo to druga tekma v dveh dneh. Dallas je nazadnje raztrgal Lakerse in jih poslav na 11. mesto, kar pomeni, da niso niti na mestih ki vodijo v “play in”. Na drugi strani pa tudi konjeniki potrebujejo zmago saj se trenutno nagajajo na 7. mestu in so le tekmo za Torontom, ki je 6. Šesto mesto pa prinaša direktno uvrstitev v končnico. Konjeniki so v zadnjem obdobju malce padli v formi saj so na zadnjih 10 odigranih tekmah dosegli zgolj 4 zmage in 6 porazov. Dallas pa je v precej boljši formi saj je dosegel 7 zmag in zgolj 3 poraze. Danes prednost dajemo Dallasu saj menimo, da so v boljši formi kot konjeniki in da bi morali tole tekmo dobiti.

1.57 NBA Washington Wizards – Orlando Magic
Tip: 1

1.20 NBA Indiana Pacers – Denver Nuggets
Tip: 2

1.72 NBA New York Knicks – Charlotte Hornets
Tip: 2

1.65 NBA Toronto Raptors – Minnesota Timberwolves
Tip: 1 – Toronto tako kot Minnesota nujno potrebijeta zmago na današnji tekmi. Toroto potrebuje zmago da ohrani 6. mesto na vzhodni konferenci saj ima zgolj tekmo naskoka pred 7. Clivelandu. Toronto je trenutno pri 43 zmagah in 32 porazih. Reptorji so v odlični formi saj so v seriji 3 zaporednih zmag na zadnjih 10 odigranih tekmah pa imajo 8 zmag in zgolj 2 poraza. Minnesota na drugi strani pa se nahaja na 7. mestu zahodne konference in se bori za 6. mesto, ki prinaša direktno uvrstitev v končnico. Minnesota trenutno za Denverjem, ki je na 6. mestu zaostaja za 2 tekmi. Minnesota je trenutno v solidni formi saj je na zadnjih 10 odigranih tekmah dosegla 6 zmag in 4 poraze. Minnesota je nazadnje izgubila proti Bostonu medtem ko je toronto slavil zmago nad Bostonom. Torej glede na to, da Toronto igra na domačem igrišču jim dajemo manjšo prednost. Naš stavni tip je zmaga Toronta. Kakšna je stavna kvota za morbitno zmago Minnesota pa preverite na partypoker stavnici.

1.48 NBA Boston Celtics – Miami Heat
Tip: 1

1.10 NBA Oklahoma City Thunder – Atlanta Hawks
Tip: 2

1.69 NBA Houston Rockets – Sacramento Kings
Tip: 2

1.40 NBA San Antonio Spurs – Memphis Grizzlies
Tip: 2

1.07 NBA Portland Trail Blazers – New Orleans Pelicans
Tip: 2

1.39 NBA Golden State Warriors – Phoenix Suns
Tip: 2

The post Športni nasveti liga NBA 30.3.2022 appeared first on Stave My Pro Bet.

Author: Ethel Graham