Športni nasveti vikend 11.6.2022 in 12.6.2022

Počasi se končuje prvo okno nove izvedbe lige narodov. Tudi tale vikend ne bo manjkalo zanimivih tekem več pa v spodnjem stavnem pregledu.

Sobota 11.6.2022

1.29 UEFA liga narodov Ukrajina – Armenija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.37 UEFA liga narodov Irska – Škotska
Tip: 1

3.00 UEFA liga narodov Ferski Otoki – Litva
Tip: X

1.47 UEFA liga narodov Madžarska – Nemčija
Tip: 2

1.80 UEFA liga narodov Anglija – Italija
Tip: 1 – Anglija je katastrofalno začela letošnjo izvedbo lige narodov saj si je na prvi tekmi proti Madžarski privoščila poraz z 1:0. Tudi na drugi tekmi proti Nemčiji niso prišli do zmage in so zgolj remizirali z 1:1. Ta slab začetek pa jih je trenutno zabetoniral na zadnje mesto v skupini, kar pomeni, da so na zelo dobri poti v nižji rang tekmovanja. Italija na drugi strani pa je ligo narodov odprla z remijem proti Nemcem potem pa so na drugi tekmi ugnali Madžare z 2:1. S 4 osvojenimi točkami se trenutno nahajajo na prvem mestu v skupini, kar pomeni, da so na zelo dobri poti v končnico. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejša Italija, ki beleži 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Še posebaj pa je sladka zmaga na zadnji medsebojni tekmi, saj je bila to zmaga za naslov evropskih prvakov. Italijani so na tej tekmi slavili po izvajanju 11 mestovk, ki so zgodovinsko gledano zaklete za Angleže. Anglija zagotovo danes bolj potrebuje točke kot Italija, saj so Angleži zadnnji medtem ko Italijani prvi na lestvici. Glede na to, da Angleži igrajo na domačem igrišču so pričakovano manjši favorit za zmago. Naš stavni tip je zmaga Anglije. Kakšna je stavna kvota za zmago Italije ali morebiten remi pa preverite na 22bet stavnici.

1.56 UEFA liga narodov Nizozemska – Poljska
Tip: 1

1.90 UEFA liga narodov Wales – Belgija
Tip: 2 – Nizozemska je trenutno vodilna ekipa v skupini in ima po dveh odigranih tekmah 6 točk. Na drugem mestu se nahaja Belgija, ki je na prvi tekmi zgubila proti proti Nizoremnski na drugi pa kar s 6:1 raztrgala Poljake, ki so trenutno na 3 mestu. V skupini je brez točke še trenutno Wales, ki ima po 2 odigranih tekmah 2 poraza. Wales bo torej danes proti Belgiji lovil prvo zmago, ampak bo to zelo težko, če pogledamo zadnjo tekmo, kaj so Belgijci naredili Poljakom. Je pa zanimivo da je Wales obe dve tekme izgubil z 2:1 vmes pa premagal Ukrajino in se tako uvrstil na svetovno prvenstvo. Wales je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel 2 zmagi, 1 remi in 2 poraza. Belgija pa ima ravno tako 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Nazadnje sta se ekipi pomerili novembra 2021 in takrat sta se razšli z izidom 1:1. Je pa na zadnjih 5 medsebojnih tekmah uspešnejši Wales, ki beleži 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Na stavnicah je favorit Belgija in menimo, da bodo danes dobili tole tekmo. Naš stavni tip je zmaga Belgije.

2.12 UEFA liga narodov Romunija – Finska
Tip: 1

2.60 UEFA liga narodov Črna Gora – Bosna in Hercegovina
Tip: 2

1.42 UEFA liga narodov Luksemburg – Turčija
Tip: 2

Nedelja 12.6.2022

1.70 UEFA liga narodov Severna Irska – Ciper
Tip: 1

1.04 UEFA liga narodov Severna Makedonija – Gibraltar
Tip: 1

2.15 UEFA liga narodov Gruzija – Bolgarija
Tip: 1

2.01 UEFA liga narodov Norveška – Švedska
Tip: 1

2.05 UEFA liga narodov Švica – Portugalska
Tip: 2

1.41 UEFA liga narodov Španija – Češka
Tip: 1

1.74 UEFA liga narodov Grčija – Kosovo
Tip: 1

2.02 UEFA liga narodov Slovenija – Srbija
Tip: 2 – Slovenija je na zdnji tekmi osvojila presenetljivo točko proti Norveški reprezentanci, ki je prej dobila obe dve tekmi. Danes naša izbrana vrsta na domačem igrišču gosti Srbijo proti kateri je nazadnje izgubila kar s 4:1. Slovenska izbrana vrsta je na tej tekmi dolgo držala izid 1:1 potem pa povsem popustila in Srbi so napolnili mrežo naše izbrane vrste. Slovenija trenutno v skupini zaseda zadnje mesto vendar s to točko si je izborila možnost za obstanek v drugokakovostnem razredu. Srbija na drugi strani pa je po uvodnem porazu proti Norveški nanizala 2 zmagi in se tako povzpela na 2. mesto v skupini. Slovenska izbrana vrsta je v zadnjem obdobju v zelo slabi formi saj na zadnjih 5 odigranih tekmah nima zmage. Na teh 5 tekmah so nanizali 3 remije in 2 poraza. Srbija pa je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegla 3 zmage in 2 poraza. Glede na prikazano v Beogradu težko verjamemo, da bi lahko naši premagali Srbe. Naš stavni tip je zmaga Srbije.

1.16 UEFA liga narodov Malta – San Marino
Tip: 1

Author: Ethel Graham