Športni nasveti liga NBA 1.4.2022

V košarkarski ligi NBA se nam zopet obeta zelo zanimiv in napet večer. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.20 NBA Washington Wizards – Dallas Mavericks
Tip: 2 – Obeta se nam derbi med čarovniki in meveriksi! Zakaj derbi? Na nasprotni strani Luke bo tokrat prvič igral Porzingis, ki bo zagotovo motiviran kot že dolgo ne. Je pa dejstvo, da je lahko še kako motiviran, ampak bo zelo zelo težko danes parira Dallasu, ki je v odlični formi. Dallas se trenutno nahaja na 3. mestu zahodne konference in mora storiti prav vse, da ostane na tej poziciji. V kolikor jim to upspe imajo zelo lepe možnosti, da se prebijejo vse do finala zahodne konference. Dallas je trenutno pri 48 zmagah in 29 porazih. Tudi forma Dallasa je zelo dobra saj so na zadnjih 10 odigranih tekmah dosegli 7 zmag in zgolj 3 poraze. Čarovniki na drugi strani pa so uradno izgubili vse možnosti za končnico in bodo danes igrali zgolj za čast in slavo. Čarovniki se trenutno nahajajo na 12. mestu in so pri 33 zmagah in 43 porazih. Tudi njihova forma je zelo slaba, saj so na zadnjih 10 odigranih tekmah dosegli zgolj 4 zmage in nanizali 6 porazov. Dallas je absolutni favorit na stavnicah in danes bi morali doseči novo zmago. Naš stavni tip je zmaga Dallasa. Kakšna je stavna kvota za šokantno presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

1.13 NBA Orlando Magic – Toronto Raptors
Tip: 2

1.05 NBA Boston Celtics – Indiana Pacers
Tip: 1

1.49 NBA Oklahoma City Thunder – Detroit Pistons
Tip: 2

1.76 NBA Houston Rockets – Sacramento Kings
Tip: 2

1.25 NBA Memphis Grizzlies – Phoenix Suns
Tip: 2

1.21 NBA Milwaukee Bucks – Los Angeles Clippers
Tip: 1

1.05 NBA San Antonio Spurs – Portland Trail Blazers
Tip: 1

1.55 NBA Denver Nuggets – Minnesota Timberwolves
Tip: 1

NBA Los Angeles Lakers – New Orleans Pelicans
Tip: 2 – Pelikani se trenutno nahajajo na 9. mestu zahodne konference in so na mestu, ki vodi v play in. Lakersi na drugi strani pa so na 11. mestu in so izven play in-a, kar pomeni, da v tem trenutku nimajo možnosti za končnico. Tudi forma Lakersov je katastrofalna saj so v seriji 4 zaporednih porazov na zadnjih 10 odigranih tekmah pa so zmagali zgolj 2 krat. Ravno ta katastrofalna forma jih je potisnila daleč daleč nazaj! Jah ekipa treh zvezdnikov na kupu brez kakšne dobre podpore pač ne more biti dobra in to je dejstvo. Pelikani pa so denimo na zadnjih 10 tekmah dobili 6 tekem izgubili pa 4. Trenutno so v seriji 2 zaporednih zmag. Lakersi danes nujno potrebujejo to zmago saj imajo Spursi precej lažji razpored do konca sezone in bodo najverjetneje zadržali 10 mesto. Lakersi pa bodo upali, da ali Pelikani ali Spursi kaj kiksnejo. Vseeno pa v kolikor danes še vedno ne bo Davisa ali Jamsa bodo Lakersi tole težko dobili. Naš stavni tip zmaga Pelikanov.

The post Športni nasveti liga NBA 1.4.2022 appeared first on Stave My Pro Bet.

Author: Ethel Graham