Športni nasveti 8.4.2022 – Stave My Pro Bet

Petek je tukaj in pred nami je nekaj uvodnih tekem v najmočnejša evropska nogometna tekmovanja. Danes bodo na delu nogometaši v Nemčiji, Angliji, Španiji in Franciji. Kaj vse nas še čaka pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.81 Bundesliga VfB Stuttgart – Borussia Dortmund
Tip: 2 – Borussia D. je v prejšnjem krogi zapravila še tisti kanček upanja na naslov prvaka, potem ko do visoko izgubili proti RB Leipzingu. Borussia D. je trenutno 6. krogov pred koncem 9 točk za Bavarci, kar praktično pomeni, da je naslov že oddan saj si je nemogoče predstavljati, da bi Bavarci kiksnili na več kot 3 tekmah do konca sezone :). Borussia D. ima tudi lepo prednost pred tretjo uvrščeno ekipo in sicer 6 točk. Današnji nasprotnik Borussie D. pa se bo kot kaže krčevito boril za obstanek v prvi ligi in bo danes zagotovo nevaren nasprotnik. Stuttgart se trenutno nahaja na varnem 15 mestu in ima zgolj 1 točko naskoka pred 16. mestom, ki pa ne zagotavlja obstanka v prvi ligi. Stuttgart se je ravno v zadnjih prvenstvenih tekmah izvlekel iz te težke situacije saj je dosegel 2 zmagi in 2 remija. Forma obeh dveh ekip na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah je identična saj obe dve beležiza po 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je precej uspešnejša Borussia D, ki beleži 4 zmage in 1 poraz. Danes napovedujemo zelo izenačeno tekmo vendar vseeno menimo, da si Borussia ne bo privoščila še drugega zaprednega poraza zato je naš stavni tip zmaga Borussie D. Kakšna je stavna kvota za mrebitno presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

1.98 2. Bundesliga Fortuna Düsseldorf – Hansa Rostock
Tip: 1

1.77 2. Bundesliga Jahn Regensburg – FC Ingolstadt 04
Tip: 1

2.25 Premier liga Newcastle United – Wolverhampton Wanderers
Tip: 1

1.41 Primera Division FC Sevilla – Granada
Tip: 1

1.48 Tercera Division Valencia CF Mestalla – CF Villarreal C
Tip: 1

2.35 Ligue 1 FC Lorient – AS Saint Etienne
Tip: 1- To tekmo bi lahko naslovili z tekma za obstanek. Obe dve ekipi se krčevito borita, da bi ostali v najmočnejšem Francoskem prvenstvu. Gostje se trenutno nahajajo na 18. mestu kar ni varno mesto in imajo na svojem kontu 27 točk. Lorient pa je trenutno 16. in ima zgolj 1 točko več kot današnji nasprotnik torej jih ima 28. Lorient je v letošnji sezoni dobil 6 tekem, 10 jih je remiziral in 14 izgubil. Saint Etienne na drugi strani pa je zmagal 6 krat, 9 krat je remiziral in 15 krat izgubil. Forma obeh dveh ekip je primerna trenutni uvrstitvi na lestvici in sicer Lorient je n azadnjih 5 odigranih tekmah dosegel 2 zmagi, 1 remi in 2 poraza. Saint Etienne na drugi strani pa je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel 1 zmago, 2 remija in 2 poraza. Ko pogledamo zadnjih 5 medsebojnih tekem lahko ugotovimo, da sta tekmeca popolnoma izenačena med stabo saj sta obe dve ekipi dobil 2 tekme in 1 krat remizirali. V letošnji prvi prvenstveni tekmi sta se ekipi razšli z remijem 1:1. V prejšnjih 4 tekmah pa je vedno slavila domača ekipa. Naš stavni tip za danes je zmaga domače ekipe Lorienta.

2.65 Državno Le Mans FC – Annecy FC
Tip: 1

2.55 Državno US Creteil-Lusitanos – US Orleans
Tip: 1

2.07 Državno LB Chateauroux – Red Star FC
Tip: 1

Author: Ethel Graham