Športni nasveti 6.4.2022 – Stave My Pro Bet

Liga prvakov se nadaljuje in tudi danes sta na sporedu dve tekem. Kaj vse se še bo dogajalo pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.60 UEFA Liga prvakov Villarreal – Bayern München
Tip: 2 – Villareal je v odmini finala pvozila torinski Juventus in se tako prebila v četrtfinale, kjer pa jih čakajo Bavarci, ki so v precej boljši formi kot pa Juventus. Villareal si je napredovanje zagotovila na povratni tekmi v Torinu ko je slavila kar s 3:0. Forma Špancev trenutno ni najboljša saj so na zadnjih 5 odigranih tekmah slavili zgolj 2 krat in kar 3 krat izgubili. Bavarci na drugi strani pa so v osmini finala izločili RB Salzburg potem ko so na povratni tekmi slavili kar s 7:1. Forma Bavarcev, ki so tudi vodilna ekipa v Nemškem prvenstvu je dobra in so na zadnjih 5 odigranih tekmah slavili 3 krat in 2 krat remizirali. Ekipi sta se sedaj med sabo pomerili 2 krat in obakrat so slavili Bavarci. Je pa potrebno vedet da sta se nazadnje pomerili pred več kot 10 leti. Stavnice danes v vlogo favorita postavljajo Bavarce, ki so v boljši formi in imajo tudi močnejšo ekipo. Tudi sami menimo, da bi Bavarci že danes lahko zmagali zato je naš stavni tip zmaga Bayerna. Kakšna je stavna kvota za morebitno presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

3.40 UEFA Liga prvakov Chelsea – Real Madrid
Tip: X

2.24 Bundesliga FC Augsburg – FSV Mainz 05
Tip: 2 – Mainz se trenutno nahaja na 10. mestu prvenstvene lestvice. Njihova forma na zadnjih 5 odigranih tekmah v prvenstvu je solidna saj so osvojili 2 zmage, 1 remi in 2 poraza. Mainz je letos dobil skupno 11 tekem, 5 jih je remiziral in 11 izgubil. Torej forma je točno taka kot že celo sezono :). Augsburg na drugi strani pa se bo še krčevito boril za obstanek v prvi ligi. Ekipa se trenutno nahaja na 14. mestu in ima zgolj 3 točke naskoka pred izpadom. Prvenstvena forma Augsburga na zadnjih 5 odigranih tekmah je solidna saj so dosegli 2 zmage, 1 remi in 2 poraza. Ta dobra forma pa jih je tudi potisnila iz cone izpada. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je precej uspešnejši Augsburg, ki beleži 4 zmage in 1 poraz. Je pa res, da je ravno zadnjo tekmo dobil Mainz in to kar s 4:1. Tudi danes dajemo manjšo prednost Mainzu, ki je letos v boljši formi kot Augsburg. Naš stavni tip je zmaga Mainza.

2.55 Premier liga Burnley – Everton
Tip: 1

2.04 Prvenstvo Nottingham Forest – Coventry City
Tip: 1

2.17 Prvenstvo Middlesbrough FC – Fulham FC
Tip: 2

3.20 Prvenstvo West Bromwich Albion – AFC Bournemouth
Tip: X

1.61 Serie B Parma Calcio – Como 1907
Tip: 1

1.53 Serie B AC Monza – Ascoli Calcio 1898 FC
Tip: 1

2.12 Serie B LR Vicenza – FC Crotone
Tip: 1

2.80 Serie B AS Cittadella – Perugia Calcio Spa
Tip: 2

2.80 Serie B SC Pisa – Brescia Calcio
Tip: 2

Author: Ethel Graham