Športni nasveti 5.5.2022 – Stave My Pro Bet

stavni nasveti liga evropa

Polfiale lige prvakov je za nami in pred nami je evropska in konferenčna nogometna liga. Katere tekme bodo na sporedu danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.47 UEFA Evropska liga, izločilna faza Eintracht Frankfurt – West Ham United
Tip: 1- Krvnik Barcelone si je tudi na prvi tekmi proti West Hamu v Londonu zagotovil minimalno zmago z 2:1 in ima tako na domačem igrišču lepo priložnost, da si zagotovi igranje v finalu lige Europa. Obe dve ekipi nista ravno v bleščeči formi vsaj kar se domačih prvenstev tiče. West Ham je denimo na zadnje izgubil proti Arsenalu in se v Angleškem prvenstvu nahaja na zgolj 7. mestu. Tudi Frankfurtska ekipa je v zadnjem krogu domačega prvenstva doživela poraz proti Lekarnajrem z 2:0. V prvenstvu pa se Eintracht Frankfurt nahaja zgolj na 11. mestu in v naslednji sezoni zagotovo ne bo videl evropskih tekmovanj v kolikor denimo ne osvoji lige Europa. Obe dve ekipi si zagotovo želita napredovati v finale in obeta se nam res zelo zanimiva tekma. Ko pogledamo formo obeh dveh ekip lahko ugotovimo, da so v boljši Nemci, ki imajo na zadnjih 5 odigranih tekmah 2 zmagi, 1 remi in 2 poraza. West Ham pa je nanizal 1 zmago, 1 remi in 3 zaporedne poraze. Glede na to da je Eintracht Frankfurt v prednosti in igra doma menimo, da bi danes moral tole tekmo dobiti. Poleg tega da ima prednost in igra doma je tudi v boljši formi kot West Ham. Naš stavni tip ja zmaga Eintracht Frankfurta.

1.94 UEFA Evropska liga, izločilna faza Glasgow Rangers – RB Leipzig
Tip: 2

2.11 Konferečna liga, izločilna faza Olympique Marseille – Feyenoord Rotterdam
Tip: 1

2.12 Konferečna liga, izločilna faza AS Roma – Leicester City
Tip: 1

1.79 Serie A US Salernitana – Venezia FC
Tip: 1 – V Italiji so znani že prav vsi potniki v ligo prvakov in to so AC Milan, Inter, Napoli in Juventus. Kdo bo prvak pa se bo najverjetneje v zadnjih 3 krogih odločalo med Milanskima kluboma, ki imata 5 oz. 7 točk naskoka pred Napolijem, ki je tretji. Seveda teoretične možnosti za Juventus in Napoli še obstajajo, ampak to je bolj teorija kot pa preksa. Na današnji tekmi pa se bosta spopadli ekipi, ki jih v naslednji sezoni najverjetneje ne bomo več videli v prvi ligi no vsaj goste ne. Domača ekipa ima za 17. ekipo lige, ki še zagotavlja obstanek zgolj 2 točke zaostanka in bi se z današnjo zmago rešila mesta, ki vodi v drugo ligo. Salernitana ja v zadnjem obdobju v zelo dobri tekmovalni formi saj je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah osvojila kar 10 točk (3 zmage, 1 remi in 1 poraz)! V prejšnjih 31 krogih pa skupno denimo zgolj 16 točk. Venezia na drugi strani pa je v katastrofalni formi in za mesti, ki zagotavljajo obstanek zaostaja že za 6 točk. Venezia je denimo na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah kar 5 krat izgubila. Ko pogledamo zadnjih 5 medsebojnih tekem lahko hitro ugotovimo, da je precej uspešnejša ekipa Salernitana. Salernitana je na zadnjih 5 medsebojnih tekmah slavila kar 4 krat in zgolj 1 krat izgubila. Glede na to, da igra Salernitana danes na domačem igrišču ne vidimo druge možnosti kot da tole tekmo dobi. Naš stavni tip je zmaga Salernitana. Kakšna je stavna kvota za presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

Author: Ethel Graham