Športni nasveti 5.4.2022 – Stave My Pro Bet

Danes se začenjajo prve tekme četrtfinala v ligi prvakov. Poleg lige prvakov se po enodnevnem premoru na sceno znova vrača liga NBA več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.38 UEFA Liga prvakov Benfica Lissabon – Liverpool
Tip: 2 – Liverpool v Lizbono prihaja v odlični formi. Liverpoolčani so za vikend gladko slavili v prvenstvu in vršijo pritisk na Manchester City, ki ima še zgolj točko naskoka pred redsi. Benfica na drugi strani pa je v prvenstvu izgubila proti Bragi s 3:2. Benfici v prvenstvu danes ne gre vse po načrtu saj zaseda zgolj 3. mesto in bo težko prišla kaj višje. Benfica je v osmini finala izločila Ajax medtem ko je Liverpool imel precej težjega nasprotnika Inter, ki pa ga je tudi premagal. Glede na trenutno formo in moč obeh dveh ekip je v tem dvoboju absolutni favorit Liverpool. Liverpool je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel 4 zmage in 1 poraz. Ta poraz pa je bil brezpredmeten saj so izgubili na povratni tekmi proti Interju. Benfica pa je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegla 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Na zadnje so izgubili 1.4.22 proti Bragi. Ko pogledamo zadnjih 5 medsebojnih tekem lahko ugotovimo, da je Benfica boljša saj beleži 4 zmage in 1 poraz. Se je pa potrebno zavedati, da so se te tekme igrale pred več kot 10 leti. Naš stavni tip za danes je jasen kot beli dan in to je zmaga Liverpoola. Kakšna je stavna kvota za še eno presenečenje Benfice pa preverite na 22bet stavnici.

1.37 UEFA Liga prvakov Manchester City – Atlético Madrid
Tip: 1

1.38 2. Bundesliga Hamburger SV – Erzgebirge Aue
Tip: 1

2.21 Prvenstvo Millwall FC – Swansea City
Tip: 1

1.70 Prvenstvo Sheffield United FC – Queens Park Rangers
Tip: 1

2.65 Prvenstvo FC Reading – Stoke City
Tip: 2

1.93 Prvenstvo Peterborough United – Luton Town
Tip: 2

2.03 Prvenstvo Preston North End – FC Blackpool
Tip: 1

1.19 NBA Orlando Magic – Cleveland Cavaliers
Tip: 2

1.09 NBA Indiana Pacers – Philadelphia 76ers
Tip: 2

1.53 NBA Toronto Raptors – Atlanta Hawks
Tip: 1

1.42 NBA Miami Heat – Charlotte Hornets
Tip: 1

1.51 NBA Chicago Bulls – Milwaukee Bucks
Tip: 2 – V ligi NBA je v zadnjih krogih zelo napeto saj se odloča o boljših pozicijah in katera ekipa si bo še zagotovila “play in”. Na vzhodu so vse karte že podeljene kar se tiče potnikov v končnico in “play in”, medtem ko je na zahodu odprto še eno mesto za Lakerse, ki pa ponašem mnenju nimajo realnih možnosti. Zaostanek za Sprsi je sicer 2 tekmi, ampak v resnici 3 saj imajo slabšo medsebojno statistiko do konca pa so zgolj še 4 tekme. Torej? Lakersi so si naredili sramoto in. Posvetimo se današnji tekmi. Biki trenutno zasedajo 5. mesto na vzhodni konferenci medtem ko so Bucksi 3. Biki so letos dobili 45 tekem izgubili pa 33, medtem ko so Bucksi pri 48 zmagah in 30 porazih. Biki tenutno niso v najboljši formi saj so na zadnjih 10 odigranih tekmah dobili zgolj 4 tekme izgubili pa 6 krat. Bucksi pa so na zadnjih 10 odigranih tekmah dosegli 6 zmag in 4 poraze. Bucksi so nazadnje izgubili proti Dallasu. Naš stavni tip za danes pa je zmaga Bucksov, ki so po našem mnenju v boljši formi.

1.02 NBA Brooklyn Nets – Houston Rockets
Tip: 1

1.10 NBA Minnesota Timberwolves – Washington Wizards
Tip: 1

1.35 NBA Denver Nuggets – San Antonio Spurs
Tip: 1

1.43 NBA Utah Jazz – Memphis Grizzlies
Tip: 1

1.26 NBA Sacramento Kings – New Orleans Pelicans
Tip: 2

Author: Ethel Graham