Športni nasveti 4.3.2022 – Stave My Pro Bet

Vikend je že skoraj tukaj in danes nas čaka nekaj zelo zanimivih nogometnih dvobojev. Kaj vse se bo igralo pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.47 Bundesliga Arminia Bielefeld – FC Augsburg
Tip: 1 – Obe dve ekipi se borita za obstanek in zaradi tega je vsaka točka še kako pomembna. Domača ekipa se trenutno nahaja na 14. mestu in ima 2 točke naskoka pred 16. mestom, ki ne zagotavlja obstanka v prvi ligi. Augsburg pa je še mesto nižje in ima enako število točk kot 16. Hertha Berlin. Domača ekipa je letos slavila na 5 tekmah, 10 krat je remizirala in 9 krat izgubila. Azgsburg pa je dobil 5 tekem, 8 krat je remiziral in 11 krat izgubil. Trenutno je v boljši prvenstveni formi domača ekipa, ki je na zadnjih 5 tekmah zmagala 2 krat, 1 krat je remizirala in 2 krat izgubila. Gostje pa so dosegli zgolj 1 zmago, 1 remi in 3 poraze. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejši Augsburg, ki beleži 3 zmage in 2 remija. Danes glede na trenutno formo dajemo prednost domači ekipi. Tudi na stavnicah je Arminia manjši favorit. Naš stavni tip je zmaga Arminia. Kakšna je stavna kvota za remi ali zmago gostov pa preverite na 22bet stavnici.

2.16 2. Bundesliga Holstein Kiel – SC Paderborn
Tip: 1

1.89 2. Bundesliga Darmstadt 98 – 1. FC Heidenheim
Tip: 1

1.98 Prvenstvo Sheffield United FC – Nottingham Forest
Tip: 1

1.56 Prvenstvo Huddersfield Town – Peterborough United
Tip: 1

1.16 Serie A Inter Mailand – US Salernitana
Tip: 1

1.89 Primera Division Deportivo Alaves – FC Sevilla
Tip: 2

1.77 Ligue 1 FC Lorient – Olympique Lyon
Tip: 2 – Lyonu letos ne gre nič po načrtih in je trenutno zgolj na 10. mestu prvenstvene lestvice. Lyon za mestom, ki vodi direktno v ligo prvakov zaostaja že za neverjetnih 9 točk. Tudi prvenstvena forma Lyona je trenutno zelo slaba saj je na zadnjih 5 odigranih tekmah zmagal zgolj 2 krat, 1 krat je remiziral in 2 krat izgubil. Lorient na drugi strani pa je trenutno 16. in se krčevito bori za obstanek saj gao od 16 do 20 mesta ločijo zgolj 2 točke. Lorient je v zadnjem obdobju malce dvignil nivo svoje igre in je v identični prvenstveni formi kot LYon. Torej Lorient je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah zmagal 2 krat, 1 krat je remiziral in 2 krat izgubil. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je zanimivo uspešnejši Lorient, ki beleži 2 zmage, 2 remija in 1 poraz. Kakorkoli danes mora Lyon dobiti tole tekmo kajti v nasprotnem primeru bo ostal brez evropskih vozovnic v kolikor ne bo premagoval takšnih ekip. Naš stavni tip je zmaga Lyona.

2.23 Segunda Division Real Zaragoza – Almeria
Tip: 2

1.73 Državno Annecy FC – Stade Briochin
Tip: 1

1.67 Državno Red Star FC – FC Bastia Borgo
Tip: 1

Author: Ethel Graham