Športni nasveti 31.3.2022

V ligi NBA je iz dneva v dan bolj zanimivo. Dallasu je uspel veliki met in se je z včerajšnjo zmago povzpel že na 3. mesto zahodne konference. Kako se bo liga NBA nadaljevala pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.18 NBA Detroit Pistons – Philadelphia 76ers
Tip: 2

1.80 NBA Brooklyn Nets – Milwaukee Bucks
Tip: 1

1.55 NBA Chicago Bulls – Los Angeles Clippers
Tip: 1 – Biki se trenutno nahajajo na 5. mestu vzhodne konference in imajo 44 zmag in 32 porazov. Po porazu Clivelanda lahko trenutno malce lažje zadihajo saj imajo pred 7. pozicijo 2 tekmi naskoka. Danes jih čaka sorazmeroma lahko delo vendar pozor pri Clippersih se je vrnil George in Bikom danes ne bo lahko. Clippersi se trneutno nahajajo na 8. mestu zahodne konference in so trenutno pri 37 zmagah in 39 porazih. Zadnjo tekmo so Clippersi dobili saj se je v moštvo vrnil George, ki je dosegel kar 34 točk iz igre pa je metal 50% za 3 točke pa kar 66%. Clippersi so po seriji porazov ob vrnitvi drugega zvezdnika ekipe premagali Utah Jazze. Na stavnicah so danes favoriti biki, ki so v malce boljši formi ko pogledamo zadnjih deset odigranih tekem saj imajo razmerje zmag 4-6, medtem ko Clippersi imajo 3-7. Tudi sami danes dajemo prednost Bikom, ki igrajo na domačem igrišču in se še borijo za direktno uvrstitev v končnico medtem ko Clippersi praktično višje oz. nižje od 8. mesta ne morejo. Naš stavni tip je zmaga Bullsov.

1.41 NBA Atlanta Hawks – Cleveland Cavaliers
Tip: 1

1.09 NBA Utah Jazz – Los Angeles Lakers
Tip: 1 – Lakersi so se po današnjem tesnem porazu Spursov znova vrnili na 10. mesto zahodne konference. Ampak verjamemo, da bodo že danes padli nazaj na 11. mesto saj jih čakajo Jazzi, ki so trenutno 6. ekipa zahoda. Jazzi so nazadnje izgubili proti Clippersom in bodo danes storili vse da dosežejo novo zmago. Lakersi na drugi stani pa so nazadnje izgubili proti Dallasu in s tem za nekaj časa padli ven iz prve deseterice. Glede na formo obeh dveh ekip so danes favoriti Jazzi, ki so v malce boljši kot Lakersi če pogledamo zadnjih 10 tekem. Naš stavni tip je zmaga Jazzov.

1.90 UEFA Liga prvakov, ženske VfL Wolfsburg – Arsenal WFC
Tip: 1

1.13 UEFA Liga prvakov, ženske Olympique Lyon – Juventus Turin
Tip: 1

1.22 Evroliga, skupinski del Panathinaikos Athen – Real Madrid
Tip: 2

1.17 Evroliga, skupinski del Maccabi Tel-Aviv – ASVEL Lyon-Villeurbanne
Tip: 1

1.42 Evroliga, skupinski del AX Armani Exchange Olimpia Milan – AS Monaco
Tip: 1

1.18 Evroliga, skupinski del Anadolu Efes – ALBA Berlin
Tip: 1

1.83 Evroliga, skupinski del BC Olympiakos Piraeus – FC Barcelona
Tip: 2

1.33 Evroliga, skupinski del Baskonia Vitoria-gasteiz – Zalgiris Kaunas
Tip: 1

1.40 Evroliga, skupinski del FC Bayern München – Red Star Belgrade
Tip: 1

The post Športni nasveti 31.3.2022 appeared first on Stave My Pro Bet.

Author: Ethel Graham