Športni nasveti 29.3.2022 – Stave My Pro Bet

Danes so na sporedu kvalifikacijske tekme za svetovno prvenstvo v nogometu, ki bo v Katarju letos. Kaj vse nas še čaka poleg nogometa pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.20 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Portugalska – Severna Makedonija
Tip: 1

2.43 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Poljska – Švedska
Tip: 1

1.51 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Peru – Paragvaj
Tip: 1

1.63 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Venezuela – Kolumbija
Tip: 2

1.54 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Bolivija – Brazilija
Tip: 2

1.94 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Ekvador – Argentina
Tip: 2

2.08 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Čile – Urugvaj
Tip: 1

1.59 NBA Washington Wizards – Chicago Bulls
Tip: 2 – Bullsi so včeraj zopet razočarali svoje navijače saj so izgubili proti New Yorku in se tako počasi približujejo nevarni coni. Biki se trenutno nahajajo na 5. mestu vendar je zaostanek oz prednost za 7. mestom, ki ne zagotavlja več končnice zgolj 1 poraz! Biki so trenutno pri 43 zmagah in 32 porazih. Forma Bikov je v zadnjem obdobju zelo slaba saj so na zadnjih 10 odigranih tekmah zmagali zgolj 4 krat in kar 6 krat izgubili. Danes jih čakajo čarovniki, ki se trenutno nahajajo na 12. mestu vzhodne konference in so praktično že brez možnosti za končnico. Tudi forma čarovnikov je zelo slaba saj so na zadnjih 10 doigranih tekmah dosegli zgolj 3 zmage in nanizali kar 7 porazov. So pa čarovniki dobili zadnji dve tekmi. Nazadnje so premagali bojevnike, ki so trenutno v katastrofalni formi. Bullsi danes nujno potrebujejo zmago saj jih čaka “lahka” tekma in na takšnih tekmah morajo preprosto zmagovati. Naš stavni tip je zmaga Bikov.

1.77 NBA Philadelphia 76ers – Milwaukee Bucks
Tip: 1

1.11 NBA Dallas Mavericks – Los Angeles Lakers
Tip: 1 – Še kak mesec nazaj bi lahko rekli, da gre za derbi večera. Danes pa lahko rečemo, da bodo Lakersi trepetali za obstanek med prvimi 10 ekipami na zahodni konferenci. Lakersi imajo enako zmag kot enaksti Spursi. Razlika med njimi je zgolj v porazih saj imajo Spursi enega več. Danes torej Lakersi nujno potrebujejo zmago! Na drugi strani pa bo zmago napadel tudi Dallas, saj se lahko z novo zmago približa 3. mestu zahodne konference. Dallasu bi še kako prav prišlo, da bi se uvrstil na 3. mesto saj bi se v morebitnem drugem krogu končnice izognil Phoenixu. Dallas je trenutno v solidni formi saj je na zadnjih 10 odigranih tekmah dosegel 6 zmag in 4 poraze. Dallas je nazadnje premagal Utah in ga tako potisnil na 5. mesto sam pa se je povzpel na 4. mesto. Lakersi pa so trenutno v katastrofalni formi in imajo na zadnjih 10 tekmah 3 zmage in 7 porazov. Za danes napovedujamo novo gladko zmago Dallasa in s tem približanje 3. mestu na zahodni konferenci. Kakšna je stavna kvota za zmago velezvezdnikov pa preverite na bet at home stavnici.

1.07 NBA Brooklyn Nets – Detroit Pistons
Tip: 1

1.87 NBA Los Angeles Clippers – Utah Jazz
Tip: 2

Author: Ethel Graham