Športni nasveti 28.4.2022 – Stave My Pro Bet

Po ligi prvakov pride na vrsto liga evropa in konferenčna liga. Tako kot v ligi prvakov bodo tudi danes v ligi evropa in konferenčni ligi na sporedu prve polfinalne tekme več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.36 UEFA Evropska liga, izločilna faza RB Leipzig – Glasgow Rangers
Tip: 1

1.90 UEFA Evropska liga, izločilna faza West Ham United – Eintracht Frankfurt
Tip: 1 – Obe dve ekipi v svojih prvenstvih ravno ne blestita in zaradi tega je čimboljša uvrstitev v ligi evropa oz. morebitna zmaga še kako dobrodošla. West Ham trenutno v Angleškem prvenstvu zaseda 7. mesto, ki še prinaša igranje v evropskih tekmovanjih. Nemški Frankfurt na drugi strani pa je trenutno zgolj na 9. mestu in za evropskih vozovnicah zaostaja za več kot 10 točk kar pomeni, da v zadnjih treh prvenstvenih krogih do njeh ne more. Frankfurt je letos v ligi Europa prišel zelo daleč in zagotovo bo sedaj poizkušal zmagati. Frankfurt je v prejšnjem krogu izločil veliko Barcelono sedaj pa jih čaka “lažji” nasprotnik iz Londona. West Hame pa je v četrtfinalu izločil Lyon, ki tudi ni bil slab klub. Obe dve ekipi nista ravno v vrhunski formi zato bi danes manjšo prednost dali domači ekipi. Naš stavni tip je zmaga West Hama.

2.14 Konferečna liga, izločilna faza Feyenoord Rotterdam – Olympique Marseille
Tip: 1 – V francoskem prvenstvu si je PSG že zagotovil naslov prvaka, medtem ko se Marseille trenutno nahaja na drugem mestu in mu zelo dobro kaže, da se naslednjo sezono uvrsti v ligo prvakov. Feyenoord na drugi strani pa v domačem prvenstvu zaseda 3. mesto, kar ga pelje v konferenčno ligo v naslednji sezoni. Feyenoord za 2. mestom po našem mnenju zaostaja že preveč in bo tako najverjetnje sezono končal kot tretji. Feyenoord je trenutno v odlični formi saj na zadnjih 5 odigranih tekmah beleži 4 zmage in 1 remi. Marseille pa je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel 4 zmage in 1 poraz, kar je za odtenek slabša statistika. Stavnice danes v manjšo vlogo favorita postavljajo Nizozemsko ekipo, ki je tudi uspešnejša na zadnjih medsebojnih tekmah. Obe dve ekipi sta se do sedaj med sabo srečali 2 krat in 1 kat je slavil Feyenoord, enkrat pa se je tekma končala z remijem. Tudi mi danes dajemo prednost za uspeh nizozemcem, saj igrajo doma. Naš stavni tip je zmaga Feyenoorda. Kakšna je stavna kvota za presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

2.19 Konferečna liga, izločilna faza Leicester City – AS Roma
Tip: 1

Author: Ethel Graham