Športni nasveti 28.3.2022 – Stave My Pro Bet

Na mednarodni nogometni sceni so na sporedu reprezentančne akcije zato se bomo danes bolj posvetili ameriški košarkarski ligi NBA več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.84 Mednarodne prijateljske tekme Andora – Grenada
Tip: 1

1.05 Mednarodne prijateljske tekme San Marino – Kap Verde [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

2.05 Mednarodne prijateljske tekme Črna Gora – Grčija
Tip: 2

1.38 Serie C Modena FC – Ancona-Matelica
Tip: 1

1.90 Segunda Division Las Palmas – Leganés
Tip: 1

2.43 Državno Football Bourg-En-Bresse Peronnas 01 – Stade Lavallois Mayenne FC
Tip: 1

1.56 NBA Charlotte Hornets – Denver Nuggets
Tip: 2 – Sršeni so nazadnje premagali Netse za katere je prvič letos na domačem igrišču zaigral Irving. Irving se na tej tekmi ni izkazal saj je dosegel zgolj 16 točk ob tem pa je iz igre metal zgolj 27%. Tudi Kevin Durant ni bil pri metu (9/24) in poraz je bil praktično neizogiben. Pri sršenih pa je blestel Lamelo Ball, ki je dosegel kar 33 točk ob tem pa je za 3 točke metal kar 58% (7/12). Denver pa je nazadnje premagal OKC, katera pa je že v modu za tankanje. Pri Denverju je bil na tej tekmi prvi igralec Jokić, ki je dosegel kar 35 točk, 12 skokov in podelil 8 asistenc. Denver se trenutno na zahodni konferenci nahaja na 6. mestu in se bo moral za obstanek na tej poziciji še pošteno potruditi saj Minnesota na 7. mestu zelo zelo grozi. Sršeni pa so na vzhodni konferenci z zmago nad Netsi prišli na 8. mesto. Višje od 8. mesta pa žal ne morejo vsaj po našem mnenju saj je zaostanek za sedmimi mestom slabe 3 tekme če vemo, da je do konca zgolj še 7 tekem. Sršeni so trenutno v boljši formi saj so na zadnjih 10 odigranih tekmah 7 krat zmagali in zgolj 3 krat izgubili. Denver pa je v tem obdobju 50% saj je dobil 5 tekem in jih tudi 5 izgubil. Danes manjšo prednost dajemo Denverjem, saj sršeni igrajo drugo tekmo v dveh dneh. Kakšna je stavna kvota za zmago sršenov pa preverite na 22bet stavnici.

1.17 NBA Cleveland Cavaliers – Orlando Magic
Tip: 1

1.30 NBA Indiana Pacers – Atlanta Hawks
Tip: 2

1.54 NBA Toronto Raptors – Boston Celtics
Tip: 1

1.47 NBA New York Knicks – Chicago Bulls
Tip: 2 – Biki so sezono začeli fanomenalno in bili dolgo časa prva ekipa vzhodne konference potem pa so prišle poškodbe in ekipa je počasi tonla. Biki se trenutno nekaj dni pred končnico nahajajo na 5. mestu in so trenutno pri 43 zmagah in 31 porazih. Biki še imajo sicer lepe možnosti da sovojijo tudi prvo mesto na vhodu saj je konkurenca zelo strnjena. So pa Biki bližje 7. mestu kot pa prvemu in potrebno bo še kako paziti, da si ne privoščijo prebeč porazov saj 7. mesto ne zagotavlja direktne uvrstitve v končnico. Bike danes čaka tekma proti razočaranju letošnje sezone New Yorku. New York se trenutno nahaja na zgolj 11. mestu in je praktično že brez možnosti za končnico saj za 10. Atlanto zaostaja že za 4,5 tekme. Je pa New York trenutno v boljši formi saj je na zadnjih 10 odigranih tekmah dosegel 6 zmag in 4 poraze. Biki pa so v tem obdobju nanizali 4 zmage in 6 porazov. Na stavnicah so kljub slabši formi favoriti Bullsi, ki morajo tole tekmo dobiti, da se malce bolj usidrajo na 5. mestu konference. Naš stavni tip je zmaga Bikov.

1.09 NBA Miami Heat – Sacramento Kings
Tip: 1

1.32 NBA Houston Rockets – San Antonio Spurs
Tip: 2

1.13 NBA Memphis Grizzlies – Golden State Warriors
Tip: 1

1.65 NBA Portland Trail Blazers – Oklahoma City Thunder
Tip: 2

Author: Ethel Graham