Športni nasveti 27.1.2022 – Stave My Pro Bet

V Ameriki se nadaljujejo kvalifikacije za svetovno prvenstvo v nogometu. Kaj vse nas še čaka pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.17 SP kvalifikacije, CONCACAF ZDA – Salvador
Tip: 1

1.68 SP kvalifikacije, CONCACAF Jamajka – Mehika
Tip: 2

1.98 SP kvalifikacije, CONCACAF Honduras – Kanada
Tip: 2

2.10 SP kvalifikacije, CONCACAF Kostarika – Panama
Tip: 1

2.24 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Ekvador – Brazilija
Tip: 2

2.55 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Čile – Argentina
Tip: 1 – Argentinska izbrana vrsta si je že zagotovila igranje na svetovnem prvenstvu v nogometu, ki bo potekalo letos v Katarju. Čilenci pa se za svetovno prvenstvo še krčevito borijo. Čile se trenutno nahaja na 6. mestu in ima zgolj 1 točko zaostanka za kolumbijo, ki je trenutno četrta in je na poziciji, ki pelje direkt na svetovno prvenstvo. Peru denimo, ki je 5. ima enako število točk kot Kolumbija vendar slabšo gol razliko pa bi moral igrati dodatne kvalifikacije. Čilenci torej danes nujno potrebujejo zmago, da še ohranjajo upanje za svetovno prvenstvo. Čile je na prvih 14 tekmah tako dosegel 4 zmage, 4 remije in 6 porazov. Njihova forma pa se je dvignila šele na zadnjih 5 odigranih tekmah ko so dosegli kar 3 zmage in 2 poraza. Argentina pa kot smo že omenili že ima zagotovljeno vstopnico in je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegla 3 zmage in 2 remija. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejša Argentina, ki beleži 2 zmage in 3 remije. Zadnja medsebojna tekma se je končala z remijem 1:1. Danes lahko rečemo, da bodo Čilenci igrali provratno tekmo na domačem stadionu, kjer nujno potrebujejo zmago, da še ostajajo v igri. Naš stavni tip je zmaga Čila to pa zaradi tega ker je Argentina že na prvenstvu in verjetno ne bo igrala na povno. Kakšna je stavna kvota za remi ali zmago Argentine pa preverite na 22bet stavnici.

2.42 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Paragvaj – Urugvaj
Tip: 2 – Urugvaj se trenutno nahaja na 7. mestu in ima točko zaostanka za 4. mestom. Urugvaj je na zadnjih 5 tekmah zapravil veliko točk sa je osvojil zgolj 1 in to ga je potisnilo tako nizko. Urugvaj je torej v zelo slabi formi in danes nujno potrebuje 3 točke! Enako pa velja za Paragvaj, ki še tudi ima nekaj možnosti za svetovno prvenstvo saj je zaostanek trenutno zgolj 4 točke. Paragvaj se trenutno nahaja na 9. mestu in je v malce boljši formi kot Urugvaj saj je na zadnjih 5 odigranih tekmah osvojil 2 točki :). Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejši Urugvaj, ki beleži 3 zmage in 2 remija. Tudi za danes napovedujemo zmago Urugvaja, ki je minimalen favorit na stavnicah.

1.14 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo AFC Avstralija – Vietnam
Tip: 1

1.39 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo AFC Iran – Irak
Tip: 1

Author: Ethel Graham