Športni nasveti 26.4.2022 – Stave My Pro Bet

Liga prvakov se vrača in danes je na sporedu prvi polfinalni obračun med Manchester Cityem in Real Madridom. Poleg lige prvakov bo znova zanimivo v končnici lige NBA več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.31 NBA končnica Miami Heat – Atlanta Hawks
Tip: 1

1.36 NBA končnica Memphis Grizzlies – Minnesota Timberwolves
Tip: 1 – Minnesoti je uspelo izenačiti serijo na 2:2 na četrti tekmi katero so dobili s 118:119. Se pa zagotovo volkovi tolčejo po glavi za poraz na tretji tekmi na kateri so vodili že s 25 točkami razlike. Minnesota je v tej seriji pokazala dostojen upor in nič nas ne bi čudilo, če bi se serija zavlekla v sedmo tekmo. Na četrti tekmi je pri Minnesoti najbolje igral Towns, ki je dosegel 33 točk ob tem pa dodal še 14 skokov. Drugi igralec ekipe Edwards pa je na tej tekmi dodal 24 točk. Pri Memphisu pa umajo še ogromno rezerve sajh njihov prvi zvezdnik ekipe v tej seriji ni pokazal še dobeseno nič! Morant v povprečju dosega zgolj 20,5 točke ob skromnem metu iz igre, ki je zgolj 40%. Tudi pri trojkah je katastrofalen samo 27%. Peta tekma se bo danes igrala v Memphisu in tukaj je favorit Memphis. Tudi sami menimo, da bo danes Memphis povedel v seriji s 3:2. Naš stavni tip je zmaga Memphisa. Kakšna je stavna kvota za zmago Volkov pa preverite na 22bet stavnici.

1.36 NBA končnica Phoenix Suns – New Orleans Pelicans
Tip: 1 – Tudi ta serija je zelo zanimiva saj so uspeli pelikani na četrti tekmi zmagat in serijo s tem izenačit na 2:2. Verjamemo pa, da bi ta serija bila že zaključena v kolikor se ne bi poškodoval Booker. V kolikor se Booker ne bo vrnil se lahko zgodi, da Phoenix tudi zaključi sezono v tej seriji! To bi bila pa idealna priložnost na drugi strani za Dallas v kolikor se prebije naprej proti Jazzom. Phoenix je na zadnji tekmi izgubil s 103:118. Serija se sedaj seli v Phoenix kjer morajo sonca nujno zmagati saj v nasprotnem primeru lahko pelikani na 6 tekmi zagličijo serijo na domačem igrišču. V tej seriji je pri Phoenixu prvi igralec Chris Paul, ki na tekmo dosegan 19.8 točke ob tem pa podeli še 12,3 asistence. Pri pelikanih pa blesti Ingram s skoraj 30 točkami na tekmo ob tem pa doda še 6,5 skoka in 5 asistenc. Naš stavni tip za danes pa je, da bi morala sonca dobiti tole tekmo, kljub temu, da jim manjka prvi igralec ekipe saj so vendar med sezono bili daleč najboljše moštvo lige. Naš stavni tip je zmaga Phoenixa.

1.49 UEFA Liga prvakov Manchester City – Real Madrid
Tip: 1

1.78 Prvenstvo Fulham FC – Nottingham Forest
Tip: 1

2.41 Prvenstvo Barnsley – FC Blackpool
Tip: 2

1.91 Prvenstvo Swansea City – AFC Bournemouth
Tip: 2

Author: Ethel Graham