Športni nasveti 24.3.2022 – Stave My Pro Bet

Danes se igra veliko reprezentančnega nogometa, med drugim tudi dodatne kvalifikacijske tekme za Evropske nogometne reprezentance.

1.17 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Italija – Severna Makedonija
Tip: 1 – Tekma se bo igrala ob 20:45 uri, Italija pa bo doma v logi favorita gostila Makedonijo. Italija si je dodatne kvalifikacije zakuhala potem ko ni uspela zmagati na zadnjih 4 od 5 kvalifikacijskih tekmah. V skupini C je tako prvo mesto zasedla Švica, Italija pa bo danes seveda poskušala narediti vse da že na prvi tekmo odloči vse dvome o napredovanju. Na drugi strani seveda Makedonija še vedno lahko upa na čudežno uvrstitev na SP. Makedonci so v skupini J osvojili drugo mesto za Nemčijo. Za njimi pa so ostale ekipe kot so: Romunija, Armenija in pa Islandija. Severna Makedonija je na zadnjih petih tekmah zbrala tri zmage, poraz in pa remi. Italija pa je v enakem obdobju nanizala dve zmagi, dva remija in pa poraz proti Španiji v ligi Narodov. Makedonija do sedaj še ni nikoli premagala Italije, tudi danes jim to verjetno ne bo uspelo. Na stavnici PartyPoker, za zmago Italije dobimo kvoto 1.17. Zmaga Makedonije pa je vredna visoke kvote 13.00, remi pa je vreden kvote 7.50.

1.36 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Portugalska – Turčija
Tip: 1 – Tekma se bo igrala ob 20:45 uri, obe naciji pa bosta seveda upali na uvrstitev na SP. Portugalci so brez prvega mesta ostali v zadnjem krogu. V tej tekmi je Srbija zmagala z 1:2, odločilen gol je za Srbe zabil Mitrovic in to šele v 91 minuti tekme. Srbija je tako osvojila prvo mesto, Portugalci pa so se morali zadovoljiti z dodatnimi kvalifikacijami. Turki so v skupini G zaostali le za odličnimi Nizozemci pa še to samo za 2 točki. Za Turki so tako bili še Norvežani, Črna gora, Latvija in pa Gibraltar. Danes si tako lahko obetamo bolj izenačeno tekmo, kot to kažejo kvote športnih stavnic. Glavni adut Portugalske pa bo seveda kdo drugi kot zimzeleni Ronaldo, ki je na zadnji medsebojni tekmi leta 2012 dosegel podajo. Deset let po tej tekmi, je Portugalec najboljši strelec v moškem mednarodnem nogometu, saj je do sedaj v dresu reprezentance zabil že 115 golov. Stavni namig je seveda zmaga domače ekipe, ki pa bi lahko bila veliko bolj zahtevna od pričakovanj.

3.15 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Švedska – Češka
Tip: X

2.80 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Wales – Avstrija
Tip: 1

1.90 SP kvalifikacije, CONCACAF Mehika – ZDA
Tip: 1

1.56 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Urugvaj – Peru
Tip: 1

1.43 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Brazilija – Čile
Tip: 1

1.08 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Kolumbija – Bolivija
Tip: 1

2.43 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Paragvaj – Ekvador
Tip: 2

Author: Ethel Graham