Športni nasveti 23.3.2022 – Stave My Pro Bet

Še vedno čakamo na začetek reprezentančnih tekem, to takrat pa bo naša pozornost na najboljši košarkarski ligi na svetu, govorimo seveda o ligi NBA. Danes sta na delu tako Goran Dragič, kot Luka Dončič.

1.32 UEFA Liga prvakov, ženske Juventus Turin – Olympique Lyon
Tip: 2

2.34 UEFA Liga prvakov, ženske Arsenal WFC – VfL Wolfsburg
Tip: 1

2.75 Državni Pokal FSV Frankfurt – Hessen Kassel
Tip: 1

1.40 Državni Pokal TSV Eintracht Stadtallendorf – SV Steinbach
Tip: 2

1.69 NBA Memphis Grizzlies – Brooklyn Nets
Tip: 2 – Obeta se nam super zanimiva tekma dveh povsem različnih ekip, a vseeno dveh zelo talentiranih ekip. Netsi so veliko bolj izkušena ekipa, ki cilja zgolj in samo na prstan. Imajo pa v ekipi veliko težavo, saj lahko Irving še vedno igra samo gostujoče tekme, prav tako pa je še vedno odsoten Ben Simmons. Netsi se tako morajo boriti za končnico. Moštvo se trenutno nahaja na 8. mestu vzhoda z 38 zmagami in 34 porazi. Je pa ekipa v čedalje boljši formi, saj so na zadnjih 10 tekmah zbrali 6 zmag in štiri poraze, ekipa pa je tudi v seriji dveh zaporednih zmag. Vedno ko igrata skupaj Durant in Irving je to velika težava za nasprotno ekipo, tudi danes bo temu tako. Na drugi strani je Memphis verjetno največje pozitivno presenečenje te sezone. Moštvo se namreč trenutno nahaja na 2. mestu zahoda, skupno pa so 3. ekipa celotne lige. Ekipa je sicer zelo mlada, vseeno pa v rednem delu kažejo super igre. Memphis je do sedaj zbral 49 zmag in 23 porazov, moštvo pa je na zadnjih 10 tekmah zbralo 7 zmag in pa 3 poraze. Obeta se tekma dveh izjemno napadalnih ekip, Memphis ima 5. napad lige, Netsi pa imajo 9 napad lige. Na športni stavnici 22Bet nam za zmago Netsov v gosteh ponujajo kvoto 1.69. Ne pozabite namreč da danes za Memphis ne bo igral prvi igralec kluba Ja Morant.

1.43 NBA Boston Celtics – Utah Jazz
Tip: 1

1.33 NBA Miami Heat – Golden State Warriors
Tip: 1

1.92 NBA Minnesota Timberwolves – Phoenix Suns
Tip: 1

1.21 NBA Dallas Mavericks – Houston Rockets
Tip: 1 – Dallas po All-Star premoru igra odlično, moštvo se trenutno nahaja na 5. mestu in se z Jazzi bori za 4. mesto, ki v prvem krogu končnice zagotavlja prednost domačega igrišča. Dallas je do danes zbral 44 zmag in 28 porazov. Na zadnjih 10 tekmah so zbrali 7 zmag in pa 3 poraze. Na zadnji tekmi pa so doma dosegli pomembno zmago proti Minnesoti, saj gre za skorajda že neposreden obračun za top 4 mesta na zahodu. Po slabšem začetku čedalje boljše igra tudi Luka, ki na tekmo letos dosega 28 točk in 8.6 podaje in pa 9 skokov. Dallas danes preprosto mora premagati Houston, ki je ena slabših ekip v ligi. Je pa res, da kot kaže Luka ne bo na voljo za tekmo in sicer zaradi poškodbe gležnja. Tako lahko pričakujemo večjo vlogo njegovih soigralcev, ki bi kljub odsotnosti Luke morali zmagati današnjo tekmo. Rakete so sicer zadnja ekipe lige z 18 zmagami in pa kar 54 porazi. So pa na zadnji tekmi doma premagali Wizardse in tako prekinili niz petih zaporednih porazov.

1.30 NBA Los Angeles Lakers – Philadelphia 76ers
Tip: 2

Author: Ethel Graham