Športni nasveti 21.5.2022 in 22.5.2022

Za vikend se bo prvenstvo odločalo v Angliji in Italiji. Manchester City doma gostuje Aston Villo in za zanesljivo osvojitev državnega prvenstva potrebuje zmago. Liverpool pa bo prežal na priložnost in morebiten kiks sinjemodrih. Enako je v Italijanski ligi, kjer bo AC Milan lovil zmago in s tem potrditev naslova medtem ko bo Inter upal na kiks. Kaj vse nas še čaka pa v spodnjem stavnem pregledu.

Športni nasveti sobota 21.5.2022

1.97 Serie A Fiorentina – Juventus Turin
Tip: 1

2.85 Serie A Genoa CFC – Bologna
Tip: 2

1.65 Serie A Lazio Rim – Hellas Verona
Tip: 1

2.41 Primera Division Valencia – RC Celta De Vigo
Tip: 2

1.76 Ligue 1 Lille OSC – Stade Rennais FC
Tip: 2

1.84 Ligue 1 Stade de Reims – OGC Nice
Tip: 2

1.95 Ligue 1 Stade Brest – Girondins Bordeaux
Tip: 1

2.04 Ligue 1 Angers SCO – Montpellier HSC
Tip: 1

2.50 Ligue 1 FC Nantes – AS Saint Etienne
Tip: 2

1.88 Ligue 1 Clermont Foot – Olympique Lyon
Tip: 2

2.00 Ligue 1 RC Lens – AS Monaco
Tip: 2

2.13 Ligue 1 Olympique Marseille – Racing Straßburg
Tip: 1

1.17 Ligue 1 Paris Saint-Germain – FC Metz
Tip: 1 – V Franciji se danes začenja zadnji krog tekmovanja. Prvak je že odločen, medtem ko bo borba za evropske vozovnice še kako zanimiva. Monaco je trenutno v najboljšem položaju da se poleg PSG-ja neposredno uvrsti v ligo prvakov. Poleg evropskih vozovnic pa bo zelo zanimivo tudi na dnu saj se bodo ekipe borile za 18. mesto, ki vodi v dodatne kvalifikacije za obstanek. Trenutno najbolje kaže Metzu, ampak ima danes najtežje delo saj se bo spopadel z PSG-jem, ki je daleč najboljša ekipa v letošnjem prvenstvu. PSG je sicer v zadnjem obdobju podelil nekaj točk saj je na adnjih 5 odigranih tekmah kar 3 krat remiziral in zgolj 2 krat zmagal. Metz na drugi strani pa je na zadnjih treh tekmah nanizal 2 zmagi in remi, kar ga je izstrelilo na 18. mesto, kjer je še zadnje upanje za obstanek skozi kvalifikacij. Na zadnjih 5 medebojnih tekmah je precej uspešnejši PSG, ki beleži kar 5 zmag! Tudi danes je PSG absolutni favorit za zmago na vseh stavnicah. Že res da je PSG prvak, ampak ima v kadru tako močno zasedbo in povrh vsega igrajo še doma si preprosto danes ne bodo privoščili poraza. Naš stavni tip je zmaga PSG-ja.

3.40 Ligue 1 FC Lorient – ES Troyes AC
Tip: X

Športni nasveti nedelja 22.5.2022

1.45 Serie A Sassuolo Calcio – AC Milan
Tip: 2

1.67 Serie A Venezia FC – Cagliari
Tip: 2

1.69 Serie A US Salernitana – Udinese Calcio
Tip: 1

1.12 Serie A Inter Mailand – UC Sampdoria
Tip: 1

1.53 Serie A Spezia – S.S.C. Napoli
Tip: 2

1.92 Premier liga Leicester City – Southampton FC
Tip: 1

1.50 Premier liga Arsenal – Everton
Tip: 1 – Arsenal je na zadnjih dveh tekmah zapravil igranje v ligi prvakov. No še vedno ima nekaj možnosti, ampak vprašanje, če lahko Tottenham na zadnji tekmi položi svoje orožje proti zadnji ekipi lige. Arsenal ima 2 točki zaostanka za Tottenhamom in v igri ga drži zgolj poraz slednjih. Arsenal se bo kot kaže moral zadovoljiti z igranjem v ligi Evropa. Everton na drugi strani pa se nahaja 16. mestu in se bori za obstanek v prvi ligi. Arsenal je na zadnjih 5 odigrnaih tekmah dosegel 3 zmage in že prej omenjena 2 poraza. Everton na drugi strani pa je na zadnjih 5 odgranih tekmah dosegel 2 zmagi, 1 remi in 2 poraza. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejši Everton, ki beleži 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Danes napovedujemo zmago Arsenala, ki bo verjetno storil prav vse, da se poizkuša skozi šivankino oko uvrstiti v ligo prvakov, ampak verjetnost za to je zelo zelo majhna. Naš stavni tip je zmaga Arsenala. Kakšna je stavna kvota za remi ali zmago Evertona pa preverite na bet at home stavnici.

2.65 Premier liga Brighton & Hove Albion – West Ham United
Tip: 2

2.23 Premier liga Crystal Palace – Manchester United
Tip: 2

1.17 Premier liga Chelsea – Watford
Tip: 1

2.36 Premier liga Burnley – Newcastle United
Tip: 1

2.25 Premier liga Brentford – Leeds United
Tip: 1

1.17 Premier liga Liverpool – Wolverhampton Wanderers
Tip: 1 – Liverpool se trenutno nahaja na 2. mestu prvenstvene lesvice in za vodilnim Cityem zaostaja za točno 1 točko! Računica za Liverpool je danes preprosta zmaga in upanje na spodrsljaj Manchester Citya. Glede na zadnje kikse Citya je mogoče prav vse. Tudi nasprotnih Aston Villa z legendo Liverpoola na čelu ekipe bo verjetno igrala za rdeče. Liverpool bi si z zmago v prvenstvu letos zagotovil že 3 lovoriko in potem bi lahko z zmago v ligi prvakov postal prvi angleški klub, ki bi mu uspel četvorček. Volkovi se trenutno nahajajo na 8. mestu in višje več ne morejo. Da višje več ne morejo se pozna tudi na njihovih igrah saj so na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegli zgolj 2 remija in nanizali 3 poraze. Liverpool pa je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel 4 zmage in 1 remi. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je Liverpool slavil 5 krat. Naš stavni tip je zmaga Liverpoola.

1.16 Premier liga Manchester City – Aston Villa
Tip: 1

1.22 Premier liga Norwich City – Tottenham Hotspur
Tip: 2

2.65 Primera Division Real Sociedad – Atlético Madrid
Tip: 2

2.11 Primera Division Osasuna – RCD Mallorca
Tip: 2

1.81 Primera Division Deportivo Alaves – Cadiz
Tip: 2

1.45 Primera Division Granada – Espanyol Barcelona
Tip: 1

1.71 Primera Division Real Madrid – Betis Sevilla
Tip: 1

1.98 Primera Division FC Barcelona – Villarreal
Tip: 1

Author: Ethel Graham