Športni nasveti 20.5.2022 – Stave My Pro Bet

Petek je tukaj in čaka nas nekaj zanimivih nogometnih obračunov. Danes se bo od najmočnejših lig igralo v Španiji in Italiji. V Avstriji pa se bodo ekipe borile za obstanek v prvi ligi več pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.10 Primera Division Rayo Vallecano – Levante
Tip: 1

1.75 Primera Division Real Madrid – Betis Sevilla
Tip: 1

2.04 Serie A Torino FC – AS Roma
Tip: 2 – Začenja se zadnji krog tekmovanja v Italijanskem prvenstvu. Danes se bosta med sabo spopadla Roma in Torino. Roma se trenutno nahaja na 6. mestu prvenstvene lestvice in krvavo potrebuje točke oz. zmago, da si v naslednji sezoni zagotovi igranje v ligi Evropa. Roma si sicer to tekmovanje lahko zagotovi tudi z zmago v konferenčni ligi kjer bo igrala v finalu proti Feyenordu. Torino na drugi strani pa v evropska tekmovanja več ne more prav tako pa tudi ne more izpasti. Torino se trneutno nahaja na 10. mestu prvenstvene lestvice in bo na tem mestu tudi najverjetnjej ostal. Ko pogledamo zadnjih 5 odigranih tekem lahko hitro ugotovimo, da je trenutno Torino v boljši formi saj na zadnjih 5 odigranih tekmah beleži 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Roma pa je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegla 3 remije, 1 zmago in 1 poraz. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejša Roma, ki beleži 3 zmage in 2 poraza. Glede na tekmovalno situacijo danes prednost dajemo Romi. Naš stavni tip je zmaga Rome.

1.59 Bundesliga SCR Altach – WSG Tirol
Tip: 1

1.65 Bundesliga LASK – FC Admira Wacker Mödling
Tip: 1 – Lask se trenutno nahaja na 8. mestu prvenstvene lestvice in ima pred cono izpada zgolj 4 točke naskoka. Admira pa je trenutno na 11. mestu in je zgolj mesto nad izpadom. Admira ima pred 12. ekipo tako 2 točke naskoka in bolj nujno potrebuje točke v boju za obstanek kot LASK. Obe dve ekipi trenutno nista v dobri formi saj denimo Admira je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegla 1 zmago, 2 remija in 2 poraza. Lask na drugi strani pa je malce uspešnejši saj je dosegel 1 zmago, 3 remije in 1 poraz. NA zadnjih 5 medsebojnih tekmah je precej uspešnejši LASK, ki beleži 4 zmage in 1 remi. LASK igra danes doma in je tudi favorit za zmago. Naš stavni tip je zmaga LASKA. Kakšna je stavna kvota za presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

2.21 Bundesliga TSV Hartberg – SV Ried
Tip: X

Author: Ethel Graham