Športni nasveti 20.4.2022 – Stave My Pro Bet

V ligi NBA je končnica v polnem teku. Zanimivo pa bo tudi v Angleškem prvenstvu kjer je zopet na sporedu derbi in sicer med Chelseam in Arsenalom.

1.60 NBA končnica Boston Celtics – Brooklyn Nets
Tip: 1

1.75 NBA končnica Toronto Raptors – Philadelphia 76ers
Tip: 2

1.16 NBA končnica Milwaukee Bucks – Chicago Bulls
Tip: 1 – Prva tekma končnice med tema dvema tekmecema se je končala z zmago Bucksov s 93:86. Na tej tekmi je bilo bolj kot ne tekmovanje kdo bo zgrešil več metov. Bucksi so denimo iz igre metali zgolj 40% za tri točke pa 26%, biki pa so bili še precej slabši saj so iz igre metali 32% za tri točke pa zgolj 18%. Da so biki bili na koncu sploh tako blizu pa je podatek ki pove, da so Buckci izgubili kar 10 žog več kot Biki. Danes bo na sporedu druga tekma in Bucksi so zopet absolutni favoriti za zmago. Na prvi tekmi je od vseh igralcev na obeh straneh pokazal Giannis, ki je dosegel 27 toč ob tem dodal še 16 skokov in 3 asistence. Biki danes potrebujejo zmago da še aktivno ustanejo v seriji, ampak to bo zelo težko. Bucksi so že med sezono premagovali Bike kot zastavo in tudi danes menimo da bo tako. Naš stavni tip je zmaga Bucksov. Kakšna je stavna kvota za presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

2.29 Premier liga Everton – Leicester City
Tip: 1

3.55 Premier liga Chelsea – Arsenal
Tip: X

1.19 Premier liga Manchester City – Brighton & Hove Albion
Tip: 1 – Manchester City je trenutno vodilna ekipa v Angleškem prvenstvu in ima pred drugem Liverpoolom točno točko naskoka. V kolikor bo City dobil vse tekme do konca sezone bo prvak. Manchester City ima letos v prvenstvu drugo najboljšo gol razliko saj je zabil 72 golov prejel pa zgolj 20. Danes Manchester City čaka kar neugoden nasprotnik saj je Bringhton trenutno 10. na prvenstveni lestvici. Bringhton je sicer na zadnjih dveh prvenstvenih tekmah dosegel dva velika skalpa saj je premagal Arsenal in Tottenham. Forma Manchester Citya na zadnjih 5 odigranih tekmah je podpovprečna saj je dobil zgolj 2 tekmi, 2 krat je remiziral in 1 krat izgubi. Bringhton na drugi strani pa je na zadnjih 5 odigranih tekmah zmagal 2 krat, 1 krat je remiziral in 2 krat izgubi. Torej ko pogledamo formo obeh dveh ekip vidimo, da Bringhton sploh ni v toliko slabši kot Manchester City. Definitivno pa je danes Manchester City absolutni favorit na stavnicah. Naš stavni tip je zmaga Manchester Citya.

3.25 Premier liga Newcastle United – Crystal Palace
Tip: X

1.29 Primera Division Atlético Madrid – Granada
Tip: 1

1.70 Primera Division Osasuna – Real Madrid
Tip: 2

2.16 Ligue 1 Stade de Reims – Lille OSC
Tip: 2

1.83 Ligue 1 AS Monaco – OGC Nice
Tip: 1

1.76 Ligue 1 FC Lorient – FC Metz
Tip: 1

1.38 Ligue 1 Angers SCO – Paris Saint-Germain
Tip: 2

Author: Ethel Graham