Športni nasveti 2.3.2022 – Stave My Pro Bet

Tudi danes si lahko obetamo kar nekaj zanimivih športnih dogodkov, več pa seveda preverite v današnjih stavnih nasvetih. V kolikor pa vas športna ponudba danes ne prepriča pa se lahko preizkusite tudi v Online Pokru.

1.65 DFB pokal Hamburger SV – Karlsruher SC
Tip: 1

1.37 FA pokal Luton Town – Chelsea
Tip: 2

LASK – Salzburg
Tip: 1 – Salzburg je trenutno vodilna ekipa v Avstrijski ligi. Po 20 odigranih krogih ima 16 zmag, 2 remije in 1 poraz. Pred drugo ekipo ima Salzburg že varnih 15 točk naskoka in si je že zagotovil napredovanje v ligo za prvaka Avstrije. Njihov današnji nasprotnik Lask pa se še bori v ligo za prvaka in danes nujno potrebuje točke. Lask je trenutno pri 24 točkah in za 6. mestom zaostaja za 4 točke. V kolikor bi Lask danes slavil bi lahko prišel do zgolj 1 točke zaostanka in vse bi bilo zopet odprto. Na stavnicah je favorit Salzburg, ki pa bi lahko danes spočil malce svojo ekipo pred povratno tekmo v ligi prvakov. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je vesno slavil Salzburg in to prepričljivo. Tudi danes menimo, da bo zmagal Salzburg zato je naš stavni tip zmaga Salzburga.

3.35 FA pokal Southampton FC – West Ham United
Tip: X

3.25 Italijanski pokal Fiorentina – Juventus Turin
Tip: X

3.15 Primera Division RCD Mallorca – Real Sociedad
Tip: X

2.38 Taca de Portugal Sporting CP – FC Porto
Tip: 1

2.04 Coupe de France FC Nantes – AS Monaco
Tip: 2

1.97 Prva Liga NS Mura – NK Celje
Tip: 1

3.20 Prva Liga NK Radomlje – NK Tabor Sežana
Tip: X – V 24 krogu prve Slovenske nogometne lige si lahko obetamo zanimivo tekmo dveh dokaj izenačenih ekip, ki jih na ligaški razpredelnici loči samo 5 točk. Radomlje trenutno zasedajo 7. mesto z 25 točkami. Klub bo kot kaže letos obstal med elito, vsaj ako kaže zaenkrat. Tabor Sežana pa se nahaja na predzadnjem 9. mestu z 20 točkami in pa z najslabšim napadom v celotni ligi. Sežana je tako z Aluminijem na mestih, ki v naslednjih sezoni vodita v drugo ligo. Tabor je sicer v nizu dveh ligaških porazov. So pa v teh porazih izgubili proti zahtevnima ekipama Maribora in pa Olimpije. Radomlje je prav tako pred dvema krogoma igralo proti Mariboru in izgubilo z 1:4. Na zadnji ligaški tekmi pa je moštvo z 0:2 premagalo sicer letos povprečno Muro. Radomlje in Tabor sta se letos pomerili že dvakrat . Vedno pa je zmagalo gostujoče moštvo in vedno z 0:1. Od leta 2017 smo lahko videli 8 medsebojnih tekem. Radomlje je do sedaj zbralo 3 zmage. Videli pa smo še 8 remijev in pa 4 zmage Tabor Sežane.

Author: Ethel Graham