Športni nasveti 17.6.2022 – Stave My Pro Bet

Petek je tukaj in čaka nas nekaj zanimivih nogometnih obračunov Irski najmočnejši nogometni ligi več pa v spodnjem stavnem

1.80 Premier Division Dundalk FC – Shamrock Rovers
Tip: 2

1.88 Premier Division Bohemians Dublin FC – Shelbourne FC
Tip: 1 – V Irski najmočnejši nogometni ligi se danes začenja 20. krog tekmovanja. Domača ekipa iz Dublina se trenutno nahaja na 7. mestu prvenstvene lestvice in so trenutno pri 23 osvojenih točkah. Njihova forma na zadnjih 5 odigranih tekmah ni ravno vrhunska saj so dosegli zgolj 1 zmago, 2 remija in 2 poraza. Gostje na drugi strani pa se trenutno nahajajo mesto višje s 24 osvojenimi točkami. Njihova forma pa je precej boljša kot od domače ekipe saj so na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegli kar 4 zmage in zgolj 1 poraz. Gostje so izgubili na zadnji odigrani tekmi proti Roversom z 2:0. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je precej uspešnejša domača ekipa, ki beleži kar 4 zmage in zgolj 1 remi. Na teh zadnjih 5 medsebojnih tekmah sta kar na štirih obe dve ekipi dosegli gol. Skupno je na teh 5 medsebojnih tekmah padlo kar 18 zaetkov kar je več kot 3 na tekmo. Naš stavni tip je zmaga domače ekipe. Kakšna je stavna kvota za zmago gostov ali remi pa pareverite na 22bet stavnici.

1.36 Premier Division Saint Patrick´s Athletic – University College Dublin
Tip: 1

1.26 Premier Division Derry City FC – Drogheda United
Tip: 1 – Derry se trenutno nahaja na 3. mestu prvenstvene lestvice in je trenutno pri 33 osvojenih točkah. Za drugo ekipo zaostaja zgolj za 1 točko. Droghead se trenutno nahaja na 8. mestu in je pri 20 osvojenih točkah. Pred cono izpada, ki je 9. mesto ima lepih 9 točk naskoka. Kar se tiče tekmovalne forme je trenutno v boljši 8. uvrščena ekipa, ki je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegla 2 zmagi, 1 remi in 2 poraza. Derry City, ki se trenutno nahaja na 3. mestu pa je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel zgolj 2 remija in nanizal kar 3 poraze. Domači imajo tako danes lepo priložnost, da končajo slabo serijo proti osmi ekipi in pridejo do nove zmage po daljšem času. Domači so tudi malce uspešnejši na zadnjih 5 medsebojnih tekmah saj beležijo 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Naš stavni tip je zmaga Derry Citya.

1.55 Prva Liga Treaty United – Athlone Town AFC
Tip: 1

1.68 Prva Liga Bray Wanderers – Galway United FC
Tip: 2

1.98 Prva Liga Cobh Ramblers – Wexford FC
Tip: 2

Author: Ethel Graham