Športni nasveti 16.3.2022 – Stave My Pro Bet

Tudi danes bosta na sporedu dve povratni tekmi lige prvakov. Poleg lige prvakov se bo igralo tudi v Angliji in Nemčiji več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.85 Bundesliga FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund
Tip: 2 – Danes bo na sporedu zaostala tekma 25. kroga med Borussio D. in Mainzom. Borussia D. se trenutno nahaja na 2. mestu in za Bavarci, ki imajo tekmo več zaostaja za 7 točk. Z današnjo zmago bi se torej približali zgolj na 4 točke zaostanka. Borussia ima letos drugi napad v ligi, ki je tekmicam zabil že kar 65 zadetkov. Obrambno pa so malce slabši saj so dobili 37 zadetkov. Mainz pa se trenutno nahaja na 10. mestu in je pri 34 točkah. Mainz pa ima drugo obrambo lige saj so sobili zgolj 29 golov. Je pa res da je napad precej slabši saj so zabili zgolj 35 zadetkov. Danes se bosta torej med sabo pomerila druga obramba lige in drugi napad. Borussia je trenutno v solidni prvenstveni formi saj je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegla 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Mainz pa je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah dosegel 2 zmagi, 1 remi in 2 poraza. Zanimivo pa je, da sta ekipi na zadnjih 5 medsebojnih tekmah popolnoma izenačeni saj obe dve beležiza po 2 zmagi in remi. Zanimivo pa je tudi to da je izenačena gol razlika 7:7. Danes manjšo prednost dajemo Borussiji, ki bi se z zmago znova vključila v boj za naslov prvaka. Naš stavni tip je zmaga Borussije D. Kakšna je stavna kvota za presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

2.28 Premier liga Brighton & Hove Albion – Tottenham Hotspur
Tip: 2

1.89 Premier liga Arsenal – Liverpool
Tip: 2

1.61 Prvenstvo Coventry City – Hull City
Tip: 1

1.86 UEFA Liga prvakov Lille OSC – Chelsea
Tip: 2 – Danes bo na sporedu povratna tekma med Lillom in Chelseajem. Prvo tekmo so Londončani dobili z 2:0 in imajo danes lepo prednos in velike možnosti za napredovanje. Londončani so tudi v odlični tekmovalni formi saj so na zadnjih 5 odigranih tekmah zmagali 4 krat in zgolj 1 krat izgubili v finalu EFL pogala proti Liverpoolu. Lille na drugi strani pa je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz proti Londončanom na prvi tekmi. Stavnice tudi danes v manjšo vlogo favorita postavljajo Chelsea, ki je predej uspešnejši na medsebojnih tekmah. Londončani so se do sedaj z Lillom pomerili 3 krat in tudi dobili vse 3 tekme. Glede na trenutno formo obeh dveh ekip danes dajemo prednost Chelseaju. Naš stavni tip je še ena zmaga Chelseaja.

1.91 Prvenstvo Nottingham Forest – Queens Park Rangers
Tip: 1

2.23 Prvenstvo Luton Town – Preston North End
Tip: 1

2.41 Prvenstvo Millwall FC – Huddersfield Town
Tip: 1

2.03 Prvenstvo Peterborough United – Swansea City
Tip: 2

2.14 Prvenstvo FC Blackpool – Sheffield United FC
Tip: 2

3.15 Prvenstvo Cardiff City – Stoke City
Tip: X

Author: Ethel Graham