Športni nasveti 16.2.2022 – Stave My Pro Bet

Liga prvakov je nazaj in danes sta na sporedu dve zanimivi tekmi. V prvam paru se bosta pomerila Milanski Inter in Liverpool, medtem ko se bosta v drugem RB Salzburg in Bayern Munich. Kaj vse nas še čaka zanimivega danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.41 UEFA Liga prvakov Red Bull Salzburg – Bayern München
Tip: 2

2.00 UEFA Liga prvakov Inter Mailand – Liverpool
Tip: 2 – Liverpool v Milan prihaja v zelo dobri tekmovalni formi saj je v seriji 6 zaporednih zmag. Liverpool je trenutno druga ekipa Angleškega prvenstva in za Manchester Cityem zaostaja za 9 točk vendar ima tekmo manj. Današnji nasprotnik Inter pa je v zadnjem obdobju malce popustil saj ga je v Milanskem derbiju premagal Milan na zadnje pa je samo remiziral z Napolijem in tako je izgubil vodilno pozicijo v prvenstvu. Inter je tako trenutno na drugem mestu za Milanom vendar bi se z zmago na zaostali tekmi povzpel zopet na vrh lestvice. Kar se tiče same tekmovalne forme je Inter v slabši saj je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel zgolj 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Ekipi sta se nazadnje medsabo pomerili v letu 2008 in takrat je 2 krat slavil Liverpool (1:0 in 2:0). Liverpool je tudi danes favorit na stavnicah in glede na trenutno formo, ki jo kažeta ekipi bi morali Liverpoolčani slaviti že na prvi tekmi v Milanu. Naš stavni tip je zmaga Liverpoola. Kakšna je stavna kvota za morebiten remi ali zmago Interja pa preverite na bet at home stavnici.

2.35 Prvenstvo Peterborough United – FC Reading
Tip: 1

1.73 Serie B Benevento Calcio – Ascoli Calcio 1898 FC
Tip: 1

1.63 Serie B Frosinone – Como 1907
Tip: 1

2.60 Serie B FC Crotone – Brescia Calcio
Tip: 2

1.84 Serie B US Alessandria Calcio 1912 – US Lecce
Tip: 2

1.32 Primera Division Atlético Madrid – Levante
Tip: 1

1.59 Pro League KRC Genk – Yellow-Red KV Mechelen
Tip: 1

Chicago Bulls – Sacramento Kings
Tip: 1 – Biki se trenutno nahajajo na 2. mestu vzhodne konference. Za vodilnim Miamijem je trenutni zaostanek za pol tekme oz. imajo Biki poraz več kot pa Miami. Kingsi pa se nahajajo na zgolj 13. mestu zahodne konference in verjetno ne bodo letos videli končnice. Glede na trenutno formo obeh dveh ekip so v boljši biki in zaradi tega je naš stavni tip zmaga bikov.

Author: Ethel Graham