Športni nasveti 15.4.2022 – Stave My Pro Bet

Danes bomo v ligi NBA dobili še zadnja dva potnika v končnico. Poleg košarke bo danes na sporedu tudi nekaj nogometnih obračunov več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.68 NBA končnica Cleveland Cavaliers – Atlanta Hawks
Tip: 2 – Konjeniki so na tekmi za sedmo mesto izgubili proti Netsom in tako bodo danes proti Atlanti igrali za 8. mesto v končnici. Atlanta pa se je z visoko zmago nad Sršeni prebila v boj za 8. mesto. Atlanta je sezono sklenila s 43 zmagami in 39 porazi, medtem ko so konjeniki dosegli zmago več in poraz manj. Konjenikom je dolgo časa dobro kazalo, da bi se lahko direktno prebili v končnico vendar so na koncu sezone zelo popustili in padli na 7. mesto. Konjeniki so denimo na zadnjih 10 tekmah slavili zgolj 3 krat in kar 7 krat izgubili. Torej v “play in” so prišli v zelo slabi formi. Atlanta na drugi streni pa je ravno na koncu sezone dvignila svoj nivo igre. Atlanta je na zadnjih 10 odigranih tekmah dosegla 7 zmag in zgolj 3 poraze, kar priča da so v dobri formi. Atlanta je lani denimo igrala v finalu konference in od nje se je letos pričakovalo bistveno več. Glede na tenutno formo danes dajemo prednost Atlanti, ki je tudi favorit na stavnicah. Naš stavni tip je zmaga Atlante.

1.54 NBA končnica Los Angeles Clippers – New Orleans Pelicans
Tip: 1

2.48 Prvenstvo Luton Town – Nottingham Forest
Tip: 2

2.47 Prvenstvo Hull City – Cardiff City
Tip: 1

1.99 Prvenstvo AFC Bournemouth – Middlesbrough FC
Tip: 1

1.76 Prvenstvo Peterborough United – Blackburn Rovers
Tip: 2

1.56 Prvenstvo Sheffield United FC – FC Reading
Tip: 1

1.70 Prvenstvo Swansea City – Barnsley
Tip: 1

1.58 Prvenstvo Derby County – Fulham FC
Tip: 2

1.30 Serie A Spezia – Inter Mailand
Tip: 2

1.32 Serie A AC Milan – Genoa CFC
Tip: 1 – Milan je trenutno vodilna ekipa v Italijanskem prvenstvu. Pred mestnim tekmecem ima natanko 2 točke prednosti, ki pa ima tekmo manj. Torej v kolikor Inter dobi zaostalo tekmo bo zopet zavzel vrh Italijanskega prvenstva. Milan je trenutno v solidni formi saj je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel 3 zmage in 2 remija. Današnji nasprotnik Milana Genova pa je trenutno na 19. mestu prvenstvene lestvice in se bori za obstanek v prvi ligi. Genova je trenutno na poziciji, ki ne zagotavlja obstanka zaostanek za varnim 17. mestom pa je natanko 3 točke. Genova torej danes krvavo potrebuje točke! Trenutna forma Genove je glede na razmire na lestvici dobra saj so na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegli 1 zmago, 2 remija in 2 poraza. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejši Milan, ki beleži 2 zmage, 2 remija in 1 poraz. Glede na trenutno formo in stanje na lestvici je naš stavni tip jasen kot beli dan in to je zmaga Milana. Kakšna je stavna kvota za porebitno presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

2.11 Primera Division Real Sociedad – Betis Sevilla
Tip: 1

Author: Ethel Graham