Športni nasveti 15.2.2022 – Stave My Pro Bet

Dame in gospodje pripnite varnostne pasove liga prvakov je nazaj! In že prvi dan nas čaka spektakel saj se bosta med sabo pomerila PSG in Real Madrid. Ta dvoboj je zagotovo najbolj zanimiv dvoboj od vseh parov osmine finala. Kaj vse nas še čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.97 UEFA Liga prvakov Paris Saint-Germain – Real Madrid
Tip: 1

1.29 UEFA Liga prvakov Sporting CP – Manchester City
Tip: 2 – V tem dvoboju je zagotovo absolutni favorit Manchester City, ki je trenutno v zelo dobri formi. Manchester City je trenutno vodilna ekipa Angleškega prvenstva in ima pred drugim Liverpoolom 9 točk naskoka vendar ima tudi odigrano tekmo več. Manchester City je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel 4 zmage in 1 remi. Na zadnji tekmi je denimo Manchester City slavil z 4:0 proti Norwichu, ki je ena najslabših ekip v ligi. Sporting na drugi strani je tudi v odlični formi saj je na zadnjih 5 odigranih tekmah ravno tako kot Manchester City dosegel 4 zmage in 1 remi. Sporting je remiziral ravno na zadnji tekmi proti Portu. Sporting se trenutno nahaja na 2. mestu v Portugalskem prvenstvu za vodilnim Portom pa že zaostaja za velikih 6 točk. Na stavnicah so kakopak favoriti sinjemodri, ki so v lanski sezoni izgubili velik finale proti Chelseaju. Naš stavni tip za danes je zmaga Manchester Citya. Kakšna je stavna kvota za morebiten remi ali zmago Sportinga pa preverite na 22bet stavnici.

1.74 Premier liga Manchester United – Brighton & Hove Albion
Tip: 1

1.49 Prvenstvo Sheffield United FC – Hull City
Tip: 1

3.15 Prvenstvo Cardiff City – Coventry City
Tip: X – Cardiff se trenutno z 32 osvojenimi točkami nahaja na skromnem 20. mestu. Pred cono izpada ima sicer ogromnih 12 točk prednosti vendar je potrebno povdariti, da ima ekipa precej višje ambicije kot le obstanek v drugi ligi. Cardif za 6. mestom recimo trenutno zaostaja za velikanskih 17 točk tako da letos mu zagotovo ne bo uspel preboj naprej. Njihov današnji nasprotnik pa igra precej bolje v letošnji sezoni in je trenitno na 12. mestu s 44 osvojenimi točkami. Za 6. mestom pa zaostajajo zgolj za 5 točk in imajo tudi kar nekaj tekem manj od tekmecev pred njimi. Coventry ima torej še realne možnosti, da se vključi v boj za eno izmed prvih šest mest. Cardiff je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel 3 zmage in 2 poraza, kar pomeni, da so v zelo solidni formi. Coventry pa je v tem odbobju dosegel 2 zmagi, 1 remi in 2 poraza. Ko pogledamo zadnjih 5 medsebojnih tekem lahko hitro ugotovimo, da sta obe dve ekipi popolnoma izenačeni med seboj. Obe dve namreč beležita po 2 zmagi in remi. V letošnji sezoni sta se že pomerili med sabo in takrat so slavili nogometaši Coventrya z 1:0. Naš stavni tip za danes pa je X.

2.37 Prvenstvo Millwall FC – Queens Park Rangers
Tip: 1

1.86 Serie B SC Pisa – LR Vicenza
Tip: 1

2.09 Serie B Spal – Reggina 1914
Tip: 1

2.09 Serie B US Cremonese – Parma Calcio
Tip: 1

Author: Ethel Graham