Športni nasveti 14.2.2022 – Stave My Pro Bet

Vikend je za nami in pred nami je nova doza tekem. Danes bo najbolj zanimivo v ligi NBA več pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.23 3.Liga Viktoria Köln – VfL Osnabrück
Tip: 2

1.89 Prvenstvo West Bromwich Albion – Blackburn Rovers
Tip: 1

1.91 Serie A Spezia – Fiorentina
Tip: 2

2.26 Primera Division RCD Mallorca – Athletic Bilbao
Tip: 2

2.34 Ligue 2 Le Havre AC – SC Bastia
Tip: 1

2.41 Primeira Liga FC Arouca – CS Maritimo Madeira
Tip: 1

1.52 NBA Washington Wizards – Detroit Pistons
Tip: 1

1.24 NBA New York Knicks – Oklahoma City Thunder
Tip: 1

1.52 NBA Brooklyn Nets – Sacramento Kings
Tip: 2 – Netsi so trenutno na avtocesti, da izpadejo iz končnice. Ekipa se trenutno nahaja na 8. mestu in je že v play in turnirju. Netsi so trenutno v “fantastični” formi in sicer imajo 11 zaporednih porazov. Ta fenomenalna serija jih je popeljala iz 1. mesta na 8. mesto. V kolikor bodo Netsi tako nadaljevali bodo kmalu izven prve deseterice, kar pa pomeni, da bodo ostali brez končnice. Danes jih zopet čaka težka tekma saj bodo igrali proti Kingsom, ki so se kar pošteno okrepili sedaj med “trejdi”. Kingsi so trenutno 13 ekipa zahoda vendar so v seriji 2 zaporednih zmag. Na zadnjih 10 odigranih tekmah pa imajo Kingsi 4 zmage in 6 porazov. Glede na trenutno formi in zadnji trade Netsov tudi danes ne pričakujemo nič drugega kot nov poraz “mrežic”. Zakaj? Nove okrepitve danes še žal ne bodo igrale in zaradi tega danes ne vidimo veliko možnosti, da bi lahko Netsi slavili. Poleg tega pa danes ne bo na voljo tudi Irving, ki na domačem igrišču ne sme igrati. Naš stavni tip je zmaga Kingsov, ki so tudi favorit na stavnicah. Kakšna je stavna kvota za zmago Netsov pa preverite na 22bet stavnici.

1.05 NBA Milwaukee Bucks – Portland Trail Blazers
Tip: 1

1.47 NBA New Orleans Pelicans – Toronto Raptors
Tip: 2

1.43 NBA Chicago Bulls – San Antonio Spurs
Tip: 1 – Bullsi so trenutno druga ekipa vzhodne konference in imajo veliko smolo s poškodbami letos. Ekipa se glede na vse težave zelo dobro drži. Za Miamijem, ki je trenutno prvi zaostajajo zgolj za 1 tekmo. Danes jih čaka dokaj lahko delo proti Spursom, ki se trenutno nahajajo na zelo slabem 12. mestu in kot vse kaže tudi drugo leto za povrstjo ne bodo ulovili končnice. Spursi so trenutno v sodlidni formi saj na zadnjih 10 odigranih tekmah beležijo 5 zmag in 5 porazov. Biki pa so trenutno pri treh zaporednih zmagah na zadnjih 10 odigranih tekmah pa imajo 6 zmag in 4 poraze. Naš stavni tip je zmaga Bikov.

1.12 NBA Denver Nuggets – Orlando Magic
Tip: 1

1.09 NBA Utah Jazz – Houston Rockets
Tip: 1

1.36 NBA Los Angeles Clippers – Golden State Warriors
Tip: 2

Author: Ethel Graham