Športni nasveti 10.3.2022 – Stave My Pro Bet

Liga prvakov je za nami in pred nami so tekme v ligi Europa in Konferenčni ligi. Poleg evropskih nogometnih tekem bo danes na sporedu tudi najmočnejša Angleška liga več pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.05 UEFA Evropska liga, izločilna faza FC Sevilla – West Ham United
Tip: 1

1.90 UEFA Evropska liga, izločilna faza Atalanta Bergamo – Bayer 04 Leverkusen
Tip: 1 – Atalanta je v prejšnjem krogu tekmovanja izločila Grški Olimpijakos s skupnim izidom 5:1. Lekarnarji pa so bili prosti saj so osvojili prvo mesto v skupini in se tako direkno uvrstili v osmino finala. Atalanta se trenutno v Italijanskem prvenstvu nahaja na skromnem 6. mestu in je v zadnjem času precej popustila v svoji formi. Za vikend je izgubila proti Romi, ki jo je tako prehitela na prvenstveni lestici. Atalanta je na zadnjih 5 odigranih tekmah v vseh tekmovanjih dosegla 3 zmage in 2 poraza. Lekarnarji na drugi strani pa se v Nemškem prvenstvu nahajajo na 3. mestu. Na zadnji prvenstveni tekmi so denimo remizirali z Bavarci. Lekarnarji so na zadnjih 5 odigranih tekmah v malce boljši formi kot Atalanta saj beležijo 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Ekipi se do sedaj še nista pomerili med sabo. Naš stavni tip za danes je zmaga Atalante saj igra na domačem igrišču in je tekmovanje začela v Ligi rpvakov.

1.14 UEFA Evropska liga, izločilna faza FC Barcelona – Galatasaray Istanbul
Tip: 1

1.73 UEFA Evropska liga, izločilna faza Glasgow Rangers – Crvena Zvezda Beograd
Tip: 1

3.15 UEFA Evropska liga, izločilna faza Sporting Braga – AS Monaco
Tip: X

1.70 Konferečna liga, izločilna faza SK Slavia Prag – LASK
Tip: 1

1.85 Konferečna liga, izločilna faza Vitesse Arnheim – AS Roma
Tip: 2

3.10 Konferečna liga, izločilna faza PAOK Saloniki – Kaa Gent
Tip: X

2.23 Konferečna liga, izločilna faza Partizan Belgrad – Feyenoord Rotterdam
Tip: 2

1.48 Konferečna liga, izločilna faza PSV Eindhoven – FC Kopenhagen
Tip: 1

1.59 Konferečna liga, izločilna faza Olympique Marseille – FC Basel
Tip: 1

2.04 Konferečna liga, izločilna faza Leicester City – Stade Rennais FC
Tip: 1

2.37 Konferečna liga, izločilna faza Bodö/Glimt – AZ Alkmaar
Tip: 2

1.97 Premier liga Southampton FC – Newcastle United
Tip: 1

1.83 Premier liga Wolverhampton Wanderers – Watford
Tip: 1

1.29 Premier liga Norwich City – Chelsea
Tip: 2

Premier liga Leeds United – Aston Villa
Tip: 2 – Aston Villa je malce dvignila svoj formo in se na prvenstveni lestvici povzpela na 11. mesto. Trenutno imajo 33 točk enako kot recimo 9. C. Palace. Aston Villa je na zadnji tekmi premagala Southhampton, kar s 4:0. Leeds pa je v katastrofalni formi saj je danimo na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah nanizal kar 5 porazov. Leeds se trenutno nahaja na 16. mestu in ima le 2 točki naskoka pred tekmeci, ki se borijo za obstanek v prvi ligi. Aston Villa je v precej boljši formi saj beleži 2 zmagi, 1 remi in 2 poraza na zadnjih 5 odigranih tekmah. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah pa je uspešnejši Leeds, ki ima 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Zadnja medsebojna tekma oz. prva letošnja prvenstvena tekma se je končala z remijem 3:3. Danes prednost dajemo Aston Villi, ki je v malce boljši formi in menimo, da bi lahko tole tekmo dobili. Kakšna je stavna kvota za morebiten remi ali zmago domače ekipe pa preverite na 22bet stavnici.

Author: Ethel Graham