Športni nasveti 10.2.2022 – Stave My Pro Bet

Tudi danes bodo na delu nogometaši v Angliji, manjkalo pa ne bo niti nogometa v Italiji in Španiji. Kaj vse nas še čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.25 Premier liga Liverpool – Leicester City
Tip: 1 – Liverpool se trenutno nahaja na drugem mestu prvenstvene lestvice in za Manchester Cityem zaostaja za 9 točk s tekmo manj. Liverpool je trenutno v odlični formi saj je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel 4 zmage in 1 remi. Lisice na drugi strani pa letos niso tako dobre saj se nahajajo zgolj na 10. mestu prvenstvene lestvice. Tudi forma lisic je zelo slaba na zadnjih 5 odigranih tekmah kjer so dosegle zgolj 2 zmagi, 1 remi in 2 poraza. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah sta ekipi popolnoma izenačeni med sabo saj obe dve beležita po 2 zmagi in remi. Na zadnje sta se ekipi v prvenstvu srečali 28. decembra in takrat so slavile lisice z 1:0. Na tej tekmi je Salah najprej zaprevil 11-metrovko in kazen je hitro prišla v obliki vodstva lisic, ki so ga zadržale do konca tekme. Liverpool je imel na tej tekmi ogromno priložnosti in veliko smole, da je to tekmo izgubil. Ta poraz je tudi Liverpoolov zadnji poraz in danes pričakujemo novo zmago. Glede na formo, ki jo kažejo redsi bi morali tole tekmo dobiti! Naš stavni tip je zmaga Liverpoola. Kakšna je stavna kvota za morebitno presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

2.18 Premier liga Wolverhampton Wanderers – Arsenal
Tip: 2

1.75 Italijanski pokal Atalanta Bergamo – Fiorentina
Tip: 1

1.47 Italijanski pokal Juventus Turin – Sassuolo Calcio
Tip: 1

1.81 Copa del Rey Athletic Bilbao – Valencia
Tip: 1

2.42 Segunda Liga GD Chaves – Rio Ave FC
Tip: 1

1.54 Coupe de France FC Nantes – SC Bastia
Tip: 1

2.65 Švicarski pokal FC Thun – FC Lugano
Tip: 1

2.21 Türkiye Kupasi Alanyaspor – Adana Demirspor
Tip: 1

1.44 Türkiye Kupasi Besiktas Istanbul – Goztepe SK
Tip: 1

Dallas Mavericks – Los Angeles Clippers
Tip: 1 – Dallas se trenutno z 32 zmagami in 23 porazi nahaja na 5. mestu zahodne konference. Ekipa je trenutno v seriji 3 zaporednih zmag in ima na zadnjih 10 odigranih tekmah 6 zmag in 4 poraze. Za Jazzi, ki so trenutno na 4. mestu Dallas zaostaja za tekmo in pol. Los Angeles Clippersi pa se trenutno nahajajo na fenomenalnem 8. mestu. Zakaj fenomenalnem? Zaradi tega ker ekipi manjkata oba prva dva zvezdnika ekipe in se dolično držijo. Los Angeles Clippersi so trenutno pri 27 zmagah in 29 porazih. Ekipa je trenutno v seriji dveh zaporednih porazov na zadnjih 10 odigranih tekmah pa so 50%. Na stavnicah je kakopak favorit Dallas, ki igra doma in bi moral tole tekmo dokaj lahkotno dobiti. Naš stavni tip je zmaga Dallasa.

Author: Ethel Graham