Športni nasveti 1.2.2022 – Stave My Pro Bet

Danes se nadaljujejo kvalifikacije za svetovno prvenstvo v nogometu. Poleg kvalifikacij bo na sporedu tudi liga NBA več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.31 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Urugvaj – Venezuela
Tip: 1

1.90 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Argentina – Kolumbija
Tip: 1 – Argentina si je že zagotovila potovanje na svetovno prvenstvo in se trenutno nahaja na zelo visokem 2. mestu. Argentina je trenutno pri 9 zmagah in 5 remijih. Kolumbija na drugi strani pa se bo še krčevito borila za svetovno prvenstvo in se trenutno nahaja na zgolj 6. mestu, ki tja ne vodi. Kolumbija trenutno za 5. mestom, ki vodi v dodatne kvalifikacije zaostaja za 2 točki . Kolumbija torej danes nujno potrebuje zmago medtem, ko bo Argentina igrala zgolj za prestiž. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah sta ekipi popolnoma izenačeni in beležita po 1 zmago in 3 remije. Glede na to, da danes igra Argentina na domačem igrišču in da je v boljši formi verjamemo v njihovo zmago. Naš stavni tip je zmaga Argentine.

1.26 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Brazilija – Paragvaj
Tip: 1

3.15 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Bolivija – Čile
Tip: X

2.22 Kvalifikacije za SP, CONMEBOL Peru – Ekvador
Tip: 1

1.51 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo AFC Japonska – Savdska Arabija
Tip: 1

1.62 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo AFC Iran – United Arab Emirates
Tip: 1

2.01 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo AFC Vietnam – Kitajska
Tip: 2

1.50 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo AFC Oman – Avstralija
Tip: 2

2.42 Prvenstvo Swansea City – Luton Town
Tip: 1

2.27 Prvenstvo Millwall FC – Preston North End
Tip: 1

Phoenix Suns – Brooklyn Nets
Tip: 1 – Sunsi so trenutno najboljše moštvo lige NBA. Sunsi so letos dosegli že 40 zmag in zgolj 9 porazov. Tudi njihova forma na zadnjih 10 odigranih tekmah je zastrašujoča saj so v seriji 10 zaporednih zmag. Netsi na drugi strani pa so popolnoma izgubljeni saj so na zadnjih 10 odigranih tekmah zmagali zgolj na 4 tekmah izgubili pa kar na 6. Netsi so tudi trenutno v seriji 4 zaporednih porazov. Odkar se je poškodoval Durant Netsi praktično samo še izgubljajo. Netsi so trenutno 6 ekipa vzhodne konference in če bo šlo v tem stilu naprej bodo hitro padli na 7. mesto oz. na mesta, ki ne vodijo direktno v končnico. Na stavnicah so danes nesporni favoriti Sunsi, kakšno stavno kvoto za zmago imajo pa pareverite na 22bet stavnici. Tudi sami dajemo danes prednost Sunsom, ki so precej bolj vroče moštvo kot pa Netsi. Naš stavni tip je zmaga Sunsov.

Author: Ethel Graham